Adanada Satılık ve Kiralık Daireler Emlak Z'de! - Son Dakika
Ekonomi

Adanada Satılık ve Kiralık Daireler Emlak Z'de!

Adanada Satılık ve Kiralık Daireler Emlak Z\'de!

Akdeniz bölgesinin en gözde yerleşim merkezlerinden olan Adana, teknoloji açısından da girişimcilerin dikkatini çekiyor!

28.11.2012 17:33  Güncelleme: 17:28

 

Son dönemlerde bölgedeki girişimcilerin hizmetlerini ilk sunmak istedikleri şehirlerden biri olan Adana, emlak ilan sitelerinin de dikkatini çekmiş. Emlakz.Com adresinde hizmet veren bulut teknolojisi tabanlı ilan sitesi,  ile Adanada satılık veya kiralık daire arayanların hizmetine açılmış. İlk olarak Mersinde hayata geçen site, şehir şehir hizmet ağını genişleterek, ilk etapta Akdeniz bölgesinin lider emlak ilan sitesi olmayı planlıyor.

Arkasına kuvvetli bir dijital pazarlama tecrübesi ve Microsoft'un da girişimcilere yönelik BizSpark program desteğini aldığını öğrendiğimiz girişim, pazarda yerini hissettirecek gibi. Henüz 1.5 aylık bir süreden beri Adana bölgesine hizmetini açmış olmasına rağmen şimdiden Adanada 100'den fazla gayrimenkul ofisini bünyesine katan sitedeki ve sayfalarında binlerce satılık ve kiralık daire ilanı bulunuyor. Bu kadar gayrimenkul arzı oluşunu da Adana'nın hareketli inşaat sektörüne bağlıyoruz. Son dönemde Türkiye'nin en kaliteli inşaatları da bu bölgeden çıkmakta. Deprem bölgesi olması ile özellikle dayanıklı yapılar yapılmasına özen gösteren müteahhitler, satılık ve kiralık inşaat projeleri ile Adanada mimarı açıdan da göz dolduran işler çıkartmış.

Eğer halen gazetelerin emlak sayfalarında tek tek ev arıyor, ve aradığınızı da bulmakta zorlanıyorsanız, çok daha fazla seçeneğe bilgisayarınızın başından kalkmadan, Adanada sokak sokak satılık veya kiralık daire aramadan emlak ilanlarına kolayca ulaşabileceğiniz internet sitelerini bir ziyaret edin! Hem bütçenize göre filtreleme yapabileceğiniz, hem de aradığınız iç ve dış özelliklere sahip, ısınma tipi, oda sayısı ve bulunmasını istediğiniz kat gibi özelliklere göre de araştırma yapabileceğiniz bu siteler aracılığı ile daire arayışınızı zevkli bir hale getirmeniz bile mümkün! O halde daha fazla vakit kaybetmeden bilgisayarınızın başına geçin ve gerek satılık gerekse kiralık emlak arayışınıza hız katın!

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Ekonomi Adanada Satılık ve Kiralık Daireler Emlak Z'de! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement