AK Partili Şamil Tayyar da hayat pahalılığına isyan etti: Seferberliğe ihtiyaç var - Son Dakika
Ekonomi

AK Partili Şamil Tayyar da hayat pahalılığına isyan etti: Seferberliğe ihtiyaç var

AK Partili Şamil Tayyar, yaptığı sosyal medya paylaşımıyla hayat pahalılığına tepki gösterdi. MKYK üyesi Tayyar, "Tüm tartışma konuları, hayat pahalılığının gölgesinde kalıyor. Önce devletten başlayarak topyekun seferberliğe ihtiyaç var. Piyasalardaki yangın söndürülmeden su kendi mecrasında akmaz" dedi.

01.04.2022 13:37  Güncelleme: 13:41

AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar, sosyal medya hesabından hayat pahalılığına tepki gösterdi. Tayyar, hükümete uyarıda bulunarak piyasalardaki yangının söndürülmesi gerektiğini söyledi. Tayyar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Tüm tartışma konuları, hayat pahalılığının gölgesinde kalıyor. Nedenleri izah edilebilir olsa da sonuçları itibariyle yakıcı, yıkıcı. Önce devletten başlayarak topyekun seferberliğe ihtiyaç var. Piyasalardaki yangın söndürülmeden su kendi mecrasında akmaz."

Türkiye'deki hayat pahalılığı AK Partili Şamil Tayyar'ı da isyan ettirdi! Sosyal medyadan dikkat çeken paylaşım

"BAYRAM İKRAMİYELERİNE ZAM YAPILACAK"

Asgari ücrete ikinci zam mevzusunun, Temmuz'daki gelişmelere göre yeniden gündeme gelebileceğini belirten Şamil Tayyar, emeklilere ödenen Ramazan ve Kurban Bayramı ikramiyelerine ise zam yapılacağını söyledi.

AK Partili Şamil Tayyar da hayat pahalılığına isyan etti: Seferberliğe ihtiyaç var

Son Dakika Ekonomi AK Partili Şamil Tayyar da hayat pahalılığına isyan etti: Seferberliğe ihtiyaç var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Caner kayalı: Savaş var arada ihmal ediliyor.Bir darbe var ve müdahale eden yok ise o darbe başarılı olur.Yaklaşık şubatın başından bu yana gıda üzerinden darbe var.Darbe devam ediyor.Devletimizde hafif bir rehavet var bu konuda.Zabıta ile çözüm bulacağı kadar basit bir olay olarak görüyorlar.Ancak Seçime kadar bu darbenin mühimmatları daha ağırlaşmaya başlayacak.Eğer hükumet bunu göz ardı eder ise İstanbul'u bir kargaşa sonucu kaybettiği gibi iktidarı da yine böyle bir kargaşa ile kaybedebilir.Ondan sonra... 3 1 Yanıtla
  • Ali murat Çetinkaya: Bu şamil tayar bazen doğruları söylüyor 4 0 Yanıtla
  • Seyfi Çekçen: Hayde be biri yaksın fitili şu keşmekeş sona ersin tayyar vekilim siz öncü olun reis te destek versin bu ülkeyi teslim etmeyin cakallara 0 0 Yanıtla

Advertisement