
Almanya'da Deniz Bank 15. yılını görkemli bir törenle kutladı. Frankfurt Kentin'deki görkemli kutlama töreninde konuşan Deniz Bank AG Genel Müdürü Martin van Manziuz "Güler yüzlü, güvenli ve hızlı hizmet paralomazı sürdüreceğiz "dedi.
Almanya'nın Frankfurt Kentinde Deniz Bank AG kuruluşunun 15. yılını görkemli bir törenle kutladı. Aralarında Frankfurt Başkonsolosu İlhan Saygılı'nında olduğu çok sayıda Türk ve Alman işadamı, dernek yöneticisininde katıldığı 15. yıl kutlamalarında konuşan Deniz Bank AG Genel Müdürü Martin van Manzius "15 yıldan beri gösterdiğimiz güler yüzlü, güvenli ve hızlı hizmet paralomızı gelecektede sürdüreceğiz. Online bankacılıkta çok iyi bir ağ oluşturduk. Bankacılık hizmetleri yönünden müşterilere kolaylık ve hızlı bir hizmet bunulan bu ağımızı dahada genişleteceğiz. Yeni dizayn edilmiş Frankfurt büromuzda daha çağdaş bir hizmet sunmaktan gururluyuz "dedi. Manziuz, başta bankalar olmak üzere tüm dünyada mali bir kriz yaşanmasına rağmen bu krizi başarıyla atlatan bankaların başında geldiğini söyledi.
MEHMET ULVİ TANER: CİROMUZU 2, 2 MİLYAR EURO'YA ÇIKARDIK
Deniz Bank AG İcra Kurulu üyesi Mehmet Ulvi Taner 15 yıldan beri müşterilerinin güvenini kazanıp iyi bir yol aldıklarını söyledi. Taner, mali krize rağmen 15 yıl içinde müşteri sayısını ikiye katlayıp 105 bine çıkardıklarını belirterek "Ciromuzu 2, 2 milyar Euro'ya çıkardık. Almanya ve Avusturya'daki müşteri potansiyelimiz arttı. Bundan mutlu ve gururluyuz. Hedefimiz bu potansiyelimizi iyi kullanıp hem ciromuzu hemde müşşteri sayımızı yükseklere çekmek" dedi. Deniz Bank AG'nin Frankfurt Şubesi Genel Müdürü Berin Kutlutan, Şube Müdürü Dr. Edin Sözer ve şube çalışanları tarafından kapıda karşılanan misafirlere ayrıca yiyecek içecek ikramında bulunuldu.
Son Dakika › Ekonomi › Almanya'da Deniz Bank AG 15. Yılını Kutladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?