Altıntaş'ta Kırsal Kalkınma Seferberliği - Son Dakika
Ekonomi

Altıntaş'ta Kırsal Kalkınma Seferberliği

Altıntaş\'ta Kırsal Kalkınma Seferberliği

Altıntaş, Aslanapa ve Dumlupınar ilçelerinden yatırımcılar Altıntaş ilçesinde bir araya geldi.

10.04.2018 10:28

Altıntaş, Aslanapa ve Dumlupınar ilçelerinden yatırımcılar Altıntaş ilçesinde bir araya geldi.

Yatırımcılara ekonomik yatırımlar desteklemesi ile ilgili tebliğ yapılarak bundan sonraki zamanlarda neler yapmaları gerektiği anlatıldı.

Kütahya İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Ahmet Ataman, Altıntaş İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Fatih Yıldız ve Dumlupınar İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Fırat Altıntaş'ın ve yatırımcıların katıldığı program da, Altıntaş İlçe Müdürü Fatih Yıldız, ekonomik yatırımların ilçeye katkısından yapılan yatırımlarla ilçe tarım ve hayvancılığın ne kadar değiştiğinden bahsetti ve hak kazanan yatırımcılara hayırlı olsun dileklerini iletti.

Toplantıda söz alan Kütahya İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Ahmet Ataman, "Kütahya'da başvuru sayısı bakımında bütün yılların başvuru sayısı kadar başvuru alarak bir rekor kırdık. Bu durum bizleri çok sevindirdi. Altıntaş ilçesi 25 yatırımla başlarda yer alıyor. Başta İlçe Müdürü ve teknik ekibine teşekkür ediyorum.. Hak kazanan yatırımcıları kutluyorum"dedi.

Daha sonra İl Müdürlüğü teknik ekiplerince yatırımcılara desteklemelerle ilgili yapması gerekenler anlatılarak program sona erdi. (YD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Altıntaş'ta Kırsal Kalkınma Seferberliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement