B20 Türkiye ile Jcp Arasında İşbirliği Protokolü - Son Dakika
Ekonomi

B20 Türkiye ile Jcp Arasında İşbirliği Protokolü

B20 Türkiye ile EUROCHAMBRES Global Oda Platformu (JCP) arasında işbirliği protokolü imzalandı.

15.10.2015 12:21

B20 Türkiye ile EUROCHAMBRES Global Oda Platformu (JCP) arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden (TOBB) yapılan yazılı açıklamaya göre, EUROCHAMBRES Onursal Başkanı ve Avusturya Ekonomi Odası Başkanı Christoph Leitl Başkanlığındaki JCP toplantısı Lüksemburg'da gerçekleştirildi.

Toplantıya katılan TOBB ve B20 Türkiye Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, B20 Türkiye'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Öte yandan, Hisarcıklıoğlu ile Leitl, Lüksemburg Ticaret Odası evsahipliğindeki EUROCHAMBRES Ekonomi Forumu gala yemeğinde, 20 Türkiye ile JCP arasında işbirliğini öngören protokol imzaladı.

Taraflar arasındaki mevcut işbirliğinin kurumsallaştırılmasını amaçlayan protokolün imza töreninde, B20 2016 dönem Başkanlığını devralacak Çin Uluslararası Ticareti Geliştirme Konseyinden Chang Yun ile EUROCHAMBRES Başkanı Richard Weber de hazır bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi B20 Türkiye ile Jcp Arasında İşbirliği Protokolü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement