Son dakika haberleri... Bakan Karaismailoğlu, Gemi Trafik Hizmetleri çalışanlarıyla bayramlaştı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Son dakika haberleri... Bakan Karaismailoğlu, Gemi Trafik Hizmetleri çalışanlarıyla bayramlaştı

15.05.2021 17:13  Güncelleme: 18:55

Edinilen son dakika gelişmesine göre Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, kıyıların can ve mal güvenliğinin Gemi Trafik Hizmetleri Merkezine (VTS) emanet olduğunu bildirdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, kıyıların can ve mal güvenliğinin Gemi Trafik Hizmetleri Merkezine (VTS) emanet olduğunu bildirdi.

Karaismailoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Harem Tahlisiye İstasyonu, İstinye VTS Merkezi ve Tahlisiye İstasyonu ile Kadıköy İnciburnu Klavuzluk İstasyonu'ndaki çalışanlarla bayramlaştıklarını belirterek, "Kıyılarımızın can ve mal güvenliği onlara emanet." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Son dakika haberleri... Bakan Karaismailoğlu, Gemi Trafik Hizmetleri çalışanlarıyla bayramlaştı - Son Dakika


Advertisement