Bank Asya Personel Alımı İçin 7 Bölgede Sınav Yapacak - Son Dakika
Ekonomi

Bank Asya Personel Alımı İçin 7 Bölgede Sınav Yapacak

Bank Asya Personel Alımı İçin 7 Bölgede Sınav Yapacak

Mevcut ve yeni açılacak şubeleri için personel alım sürecine başlayan Bank Asya, 16 Kasım'da İstanbul, Ankara, İzmir, Konya, Erzurum, Diyarbakır ve Gaziantep'te sınav organizasyonu gerçekleştirecek.

02.11.2013 15:39  Güncelleme: 09:53

İstikrarlı büyümesine devam eden Bank Asya, mevcut ve yeni açılacak şubelerinde personel ihtiyacının karşılanması için işe alım süreci başlattı. Bank Asya bu kapsamda 16 Kasım'da İstanbul, Ankara, İzmir, Konya, Erzurum, Diyarbakır ve Gaziantep olmak üzere 7 farklı bölgede sınav organizasyonu gerçekleştirecek. Sınava katılmak isteyen adaylar 05 Kasım 2013 tarihine kadar www.kariyerimasya.com.tr adresine başvuruda bulunmaları gerekiyor

Katılım bankacılığında kariyer yapmak isteyenler için Bank Asya'nın eşsiz imkânlar sunduğunu ifade eden Bank Asya İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Fatih Büyükadalı, "Üniversiteden yeni mezun olan ve finans sektöründe çalışmak isteyen arkadaşlarımızı parlak bir kariyer için Bank Asya'ya bekliyoruz" dedi.

PAZARLAMA YETKİLİ YARDIMCISI SINAVI 16 KASIM'DA

Bank Asya'nın 280 şube ile 5184 personeliyle katılım bankacılığı sektörünün lideri olduğunu vurgulayan Hakan Fatih Büyükadalı, 2014 yılında bu sayıyı daha yukarılara çekeceklerini belirtti. İlk sınavın 16 Kasım'da gerçekleştirileceğini ifade eden Büyükadalı şöyle devam etti: "Adayların işe alım süreçlerinde neler yaşadıklarını çok iyi biliyoruz. Bu nedenle sınav ve sonrası aşamaların hepsinde adaylarımızla sürekli iletişim içerisinde oluyoruz. 16 Kasım 2013'te Pazarlama Yetkili Yardımcısı sınavımızı yapacağız. Sınav içeriğinde genel yetenek testi uygulayacağız. Belirli bir başarıyı sağlayan adaylarımızla CV üzerinden ön görüşmeleri hızlı bir şekilde tamamlayıp ikinci aşamada adaylarımızı değerlendirme sürecine dahil edeceğiz. Değerlendirme sürecinde adaylarımızın profesyonel uygulamalarla yetkinlikleri analiz edilerek iyi bir gelecek ve başarılı bir kariyer hedefleyen arkadaşlarımızı büyük ailemize katmış olacağız. Çünkü adaylarımızın gelecekleri bizim için değerli".

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Bank Asya Personel Alımı İçin 7 Bölgede Sınav Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement