Başkan Çerçi bir sözünü daha yerine getiriyor - Son Dakika
Ekonomi

Başkan Çerçi bir sözünü daha yerine getiriyor

Başkan Çerçi bir sözünü daha yerine getiriyor

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 'Yüzüncü Yıla Yüz Proje' vaatleri arasında yer alan Akçaköy Düğün ve Çok Amaçlı Salonu için çalışmalarını sürdürüyor.

23.05.2022 13:41  Güncelleme: 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 'Yüzüncü Yıla Yüz Proje' vaatleri arasında yer alan Akçaköy Düğün ve Çok Amaçlı Salonu için çalışmalarını sürdürüyor. İki katlı inşa edilen projenin kaba inşaatı tamamlandı.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'nin, "Yüzüncü Yıla Yüz Proje" vaatleri arasında yer alan Akçaköy Düğün ve Çok Amaçlı Salonu projesi tamamlanıyor. 502 metrekareden, iki katlı olan projenin hızla devam ettiğini belirten Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, önceliklerinin yerinde kalkınma olduğunu söyledi. Başkan Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Akçaköy Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımıza verdiğimiz sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Onların talep ettiği düğün ve birçok organizasyonlarını yapabilecekleri çok amaçlı salon projemizde sona yaklaşıyoruz. İki katlı olarak hayata geçirdiğimiz projede 312 metrekareden oluşan düğün salonu ve 190 metrekareden oluşan muhtarlık ofisi, genç odası ve kahvehane bulunuyor. Ayrıca bölgede yaşayan üreticimizin ürettiği Antep fıstıklarını kavlayabileceği 60 metrekarelik bir alan da inşa ediyoruz. Projemiz bittiğinde bölgedeki Antep fıstığı üretimine katkı sağlamış olacağız" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Başkan Çerçi bir sözünü daha yerine getiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı
    03:53 Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen Küresel Görünüm Forumu'nda yaptığı konuşmada, piyasaların ve yatırımcıların genel olarak enflasyonun düşeceği ve Orta Vadeli Program'ın (OVP) sonuç vereceğine inanmaya başladığını ifade etti. Şimşek, OVP'nin güçlü ve güvenilir bir çerçeveye sahip olduğunu belirtirken, enflasyonun düşürülmesinin öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin politika önceliklerini anlatan Şimşek, OVP'nin fiyat istikrarını sağlamayı, rekabetçiliği artırmayı ve yapısal reformları gerçekleştirmeyi amaçladığını söyledi.

  • Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor
    00:28 Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor

    Burdur'da gerçekleşen İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, 2024 yılı yatırım planları ele alındı. Toplantıda, Burdur genelinde 267 projenin yürütüldüğü açıklandı.

  • Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi
    21:49 Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi

    Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü ve Hizan Sağınlı Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan yol kontrollerinde 2 şahsa toplam 34 bin 440 TL idari para cezası verildi. Yapılan operasyonda 4 adet keklik, 4 adet kafes ve 5 adet tuzak ele geçirildi. Keklikler sağlık kontrollerinin ardından doğaya salındı ve kafes ile tuzaklar imha edildi.


Advertisement