Şubat sonuna kadar tescil edilmesi beklenen Borsa İstanbul AŞ'nin logosu ve internet sitesinin Nisan başında kamuoyuna tanıtılması planlanıyor.
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, 30 Aralık 2012 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan yeni Sermaye Piyasası Kanunu ile kurulan Borsa İstanbul'un esas sözleşmesi henüz tescil edilmedi.
Şu an operasyonlarına başlamayan Borsa İstanbul AŞ, İMKB statüsünde devam ediyor. Borsa İstanbul AŞ'nin Şubat sonuna kadar tescil edilmesi bekleniyor. Ayrıca, Borsa İstanbul'un logosu ve internet sitesinin Nisan başında kamuoyuna tanıtılması planlanıyor.
Muhabir: Sümeyye Dalkılınç
Yayıncı: Zekeriya Gülün - İSTANBUL
Son Dakika › Ekonomi › Borsa İstanbul'un Logosu ve İnternet Sitesi Nisan Başında Kamuoyuna Tanıtılacak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?