İngiliz Milyarder Branson: Çalışanlara Süresiz İzin Verin - Son Dakika
Ekonomi

İngiliz Milyarder Branson: Çalışanlara Süresiz İzin Verin

Virgin şirketinin sahibi Richard Branson, çalışanların istedikleri zaman ve istedikleri kadar izin almaları gerektiğini savundu.

24.09.2014 15:43  Güncelleme: 15:50

Çalışanların izin sürelerine kendileri tarafından karar verecekleri bir mekanizma geliştirmeyi planlayan Virgin şirketinin sahibi Richard Branson, bunu yapan şirketlerin sanılanın aksine uzun vadede olumlu etkileneceğini iddia etti.

"SÜRESİZ İZİN MOTİVE EDER"

Branson, şirketlerin çalışanlarına süresiz izin vermelerinin şirkete zarar vermeyeceğini ve çalışanları motive edeceğini iddia etti.

Sektördeki deneyimlerini konu alan ‘The Virgin Way: Everything I know About Leadership’ isimli bir kitap yazan milyarder patron, çalışanların bu konuda kendi kararlarını kendilerinin vermesinin şirkete uzun vadede pozitif bir etkisi olacağını savundu.

KENDİ ŞİRKETİNDE UYGULAYACAK

“Birkaç gün, hafta veya ay tatil yapıp yapmama kararı çalışanlara ait olmalı” ifadesini kullanan Branson, bu projeyi kendi şirketinde uygulamaya başlamak istediğini ifade etti.

Branson, çalışanların kendi kariyerlerini ve şirketin geleceğini etkilemeyecek şekilde izin kullanacaklarına ve bunun onları uzun vadede daha iyi motive edeceğine inanıyor.

Kaynak: Cnbc-e

İngiliz Milyarder Branson: Çalışanlara Süresiz İzin Verin
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Ekonomi İngiliz Milyarder Branson: Çalışanlara Süresiz İzin Verin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Evdekises: Bence Hükümet istifa etmeli 12 9 Yanıtla
  • ist 34: çok mantıklı kral patron herkese lazım 16 1 Yanıtla
  • cin: ücret dağılımı nasıl olacak. . . cin fikirli olmasa zengin olmazdı . . . vardır bir kazancı bu işten muhakkak 9 3 Yanıtla
  • Patron biralar benden olsun.: Ya arkadaş sen tam benliksin. Dişlerin takma mı?. Ne güzel düşüncelerin var senin. Türkiyede öyle bir patron bulamadık yıllardır. O izinden sonra seninle çalışmak için birini bulabibilirmisin merak ettim. Zira o adam o kadar free our ki ipe de gelmez sapa da. Tutamazsın arkadaş. Adam Uçar gider AY'da bir bile göremezsin. Maaş kartı ile bankamatiğin önünde bile maskeli dolaşır. ÖZGÜRLÜK BU DEĞİL. EĞİTİM İSE HER CANLI İÇİNDİR. 0 1 Yanıtla

Advertisement