Aziz Yıldırım, "imzayı attı" demişti! Jose Mourinho'dan Fenerbahçelileri heyecanlandıran paylaşım - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım, "imzayı attı" demişti! Jose Mourinho'dan Fenerbahçelileri heyecanlandıran paylaşım

Fenerbahçe'de başkan adayı Aziz Yıldırım'ın "imzayı attı" dediği Jose Mourinho, sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandıran bir paylaşım yaptı. Portekizli teknik adam, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Yeni maceralar için yeni şeyler" ifadelerine yer verdi. Mourinho'nun bu paylaşımı Fenerbahçeli taraftarlar tarafından çokça beğeni ve yorum aldı.

30.05.2024 22:16

Fenerbahçe'de başkan adayı Aziz Yıldırım'ın "imzayı attı" diyerek takımın başına getireceğini açıkladığı dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho, sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandıran bir paylaşım yaptı.

"YENİ MACERALAR İÇİN YENİ ŞEYLER"

Portekizli teknik adam, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yeni maceralar için yeni şeyler" ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım;

Aziz Yıldırım, 'imzayı attı' demişti! Jose Mourinho'dan Fenerbahçelileri heyecanlandıran paylaşım

FENERBAHÇELİ TARAFTARLARDAN YOĞUN İLGİ

Jose Mourinho'nun bu paylaşımı özellikle Fenerbahçe taraftarları tarafından yoğun ilgi gördü. Sarı lacivertli taraftarlar, 61 yaşındaki teknik direktörün paylaşımını beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

AZİZ YILDIRIM NE DEMİŞTİ?

Önümüzdeki hafta Jose Mourinho'yu İstanbul'a getireceğini belirten Aziz Yıldırım, "Jose Mourinho imzayı attı, gelmeme durumu yok. Biz 3 yıllığına geliyoruz, 3 yıllığına hocamız da Mourinho'dur. Mourinho 2 sene için geliyor. Şampiyon olursak 2 sene sonra uzatırız. Mourinho gelecek" demişti.

Aziz Yıldırım, "imzayı attı" demişti! Jose Mourinho\'dan Fenerbahçelileri heyecanlandıran paylaşım

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım, 'imzayı attı' demişti! Jose Mourinho'dan Fenerbahçelileri heyecanlandıran paylaşım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • recep özoğul: Mourinho değil Ancelotti gelse size yine de şampiyon olamazsınız çünkü sizde büyük takım ruhu yok. En büyük Galatasaray 179 163 Yanıtla
    ferhat eser: gese kim büyüklük kim gese büyük falan değildir sadece şişirilmiş bir balondur 110 102 Galatasaray Spor kulübü: O yüzdenmi bjk ile arasında 50 puan fark vardı. Belki önümüzdeki sezon 60 olur 77 48 ferhat eser: edirneden öteye geseyi kimse tanımaz ama Beşiktaşı fenerbahçeyi duyunca saygıyla eğilirler 44 65 Tayfun Işık: Ferhat eser sen Beşiktaşa bak yakinda 2 lig oynarsiniz sen o iki büyük takimin ancak yazdığı hikayeleri okursun 52 28 ferhat eser: büyüklük şampiyonlukla olmuyor büyüklük başka birşey oda gesede maalesef yok 30 39 Abuzer Kadayıf: En büyük Allah sonra Galatasaray 24 27 Saim Dolanbay: Ha Ha Çok Komik. 17 8
  • Galatasaray Spor kulübü: Kim gelirse gelsin kuş takımlarından bişey olmaz 58 48 Yanıtla
  • Yilmaz Asik: Mourınho bile sizi kurtaramaz 34 16 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement