Brisa'nın Otopratik Mağazası Antakya'da Açıldı - Son Dakika
Ekonomi

Brisa'nın Otopratik Mağazası Antakya'da Açıldı

Brisa\'nın Otopratik Mağazası Antakya\'da Açıldı

Lastik üreticisi Brisa'nın, binek ve hafif ticari araçların kullanım ömürleri boyunca ihtiyaç duyabilecekleri tüm ana ürünleri bir arada sunabilmek amacıyla geliştirdiği OtoPratik konseptinin 34. mağazası Antakya'da açıldı.

23.10.2013 18:03

Lastik üreticisi Brisa'nın, binek ve hafif ticari araçların kullanım ömürleri boyunca ihtiyaç duyabilecekleri tüm ana ürünleri bir arada sunabilmek amacıyla geliştirdiği OtoPratik konseptinin 34. mağazası Antakya'da açıldı.

Brisa Tüketici Satış Direktörü Şevket Saral, İskenderun Yolu'nda hizmete giren mağazanın açılışında, Antakya Oto Duran OtoPratik Mağazası'nda, her biri alanında uzman profesyonel çalışanlar tarafından son teknoloji ürünü ekipmanlarla yüzde 100 müşteri memnuniyetini hedefleyen bir ürün ve hizmetler bütünü sunulacağını söyledi.

Brisa'nın, araç sahiplerinin lastik alımı ve oto bakımı gibi temel ihtiyaçlarını aynı çatı altında kaliteli ve hızlı karşılayabilmelerini sağlamayı amaçladığını vurgulayan Saral, Türkiye genelinde 20 ilde bulunan OtoPratik mağazalarını yaygınlaştırmaya devam ettiklerini, bu doğrultuda Hatay'ın Antakya ilçesinde Oto Duran OtoPratik Mağazasını faaliyete geçirdiklerini ifade etti.

Saral, OtoPratik çatısı altında binek ve hafif ticari araçların kullanım ömürleri boyunca ihtiyaç duyabilecekleri bütün ana ürünlerin bir arada müşteriye sunulduğu gibi, lastik, jant, akü, ön düzen bakımı, yağ değişimi, filtre değişimi, klima gazı dolumu, fren balata-disk değişimi, amortisör değişimi ve periyodik bakım gibi temel bakım hizmetlerinin de verildiğini belirtti.

Brisa çatısı altında oluşturdukları OtoPratik'lerle İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük illerle beraber Anadolu'da da yaygınlaşma yolunda hızlı adımlarla ilerlediklerini anlatan Saral, şunları kaydetti:

"Ortalama iki saat içinde bitirilen hızlı oto bakım hizmeti verdiğimiz OtoPratik mağazaları, müşterilerimize araç bakımını en kolay, kaliteli, ekonomik ve hızlı şekilde sunmamızı sağlıyor. Müşteri deneyimini mükemmelleştirmek yolunda bizim için önemli bir platform. Bu yolda iş ortaklarımızla beraber uzmanlaşıyor, iş zenginleştirme süreçlerine yön veriyor ve büyüyoruz."

Oto Duran OtoPratik Genel Müdürü Erkan Duran da OtoPratik'in hızlı araç bakım konseptinde ve lastik hizmetlerinde fark yaratan bir mağaza olması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Yeni açılan mağazada, kaliteden taviz vermeyen iş anlayışı doğrultusunda hareket edeceklerini belirten Duran "Gerek kullandığımız son teknoloji ürünü ekipmanlarımız gerekse her biri alanında uzman profesyonel çalışanlarımızla yüzde 100 müşteri memnuniyetini hedefleyen bir ürün ve hizmetler bütünü sunacağız. Bu yıl 25 yılı geride bırakan Brisa'nın ilk günlerinden bu yana iş ortağı olan Oto Duran OtoPratik mağazası, bin metrekare kapalı alanı içindeki 300 metrekarelik servis alanında aynı anda 7 araca servis hizmeti verebiliyor" dedi.

Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş ise kaliteli hizmet vermek amacıyla açılan mağazanın kente ve araç sahiplerine hayırlı olmasını diledi.

Açılışa, CHP Hatay Milletvekili Mehmet Ali Ediboğlu ile vatandaşlar da katıldı. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Brisa'nın Otopratik Mağazası Antakya'da Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement