Bu çanta tam 17 bin lira! Dünyaca ünlü marka satışa çıkardı, eleştirilerin ardı arkası kesilmedi - Son Dakika
Ekonomi

Bu çanta tam 17 bin lira! Dünyaca ünlü marka satışa çıkardı, eleştirilerin ardı arkası kesilmedi

İspanyol moda devi Balenciaga'nın ürettiği yeni çanta İngiltere'de gündem oldu. 17 bin 532 liraya satışa sunulan, mavi, beyaz ve kırmızı kareli çanta sosyal medyada eleştirilerin hedefi haline gelirken, dana derisinden yapılan çanta için bir Twitter kullancısı "Bu, büyükannemin sahile giderken yemeğimizi taşıdığı çantaya benziyor" yorumunu yaptı.

10.09.2021 15:12  Güncelleme: 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyaca ünlü lüks giyim ve aksesuar markası Balenciaga'nın piyasaya sürdüğü yeni çantalar sosyal medyanın gündemine oturdu.

17 BİN LİRAYA SATIŞA SUNULDU

İngiliz medyasının da sayfalarına taşıdığı çanta, dünyaca ünlü marka tarafından bin 500 sterlin yani 17 bin 532 TL'ye satışa konuldu.

DANA DERİSİNDEN YAPILMIŞ

Pazar çantası olarak tabir edilen alışveriş çantalarına benzetilen çantanın ön yüzünde markanın logosu yer alıyor. Mavi, beyaz ve kırmızı kareli çantanın dana derisi olduğu belirtiliyor.

"BU BÜYÜKANNEMİN TAŞIDIĞI ÇANTAYA BENZİYOR"

Balenciaga, İtalya'da üretilen çantanın fiyatından dolayı sosyal medyada alay konusu oldu. Birçok kullanıcı, evlerinden benzer poşetlerin fotoğrafını çekerek sosyal medya hesaplarına yükledi. Bir Twitter kullanıcısı, "Bu, büyükannemin sahile giderken yemeğimizi taşıdığı çantaya benziyor" diyerek çantayla ilgili yorumunu dile getirirken, bir diğeri de "Bunu ben doğmadan önce kullanıyorlardı" sözleriyle çantanın fiyatına atıfta bulundu.

Dünyaca ünlü markanın satışa sunduğu çanta fiyatıyla eleştirilerin hedefi oldu! Tam 17 bin liraya satılıyor

SARI CEKET DE FİYATIYLA GÜNDEM YARATMIŞTI

Daha önce, yine aynı marka tarafından tanıtılan sarı bir ceket 2 bin 890 sterlinlik fiyatıyla sosyal medya gündemine oturmuştu. Çoğu kullanıcı, ceketi, 'park görevlisi üniforması' veya 'sünger Bob'a benzetmişlerdi.

Bu çanta tam 17 bin lira! Dünyaca ünlü marka satışa çıkardı, eleştirilerin ardı arkası kesilmedi

Son Dakika Ekonomi Bu çanta tam 17 bin lira! Dünyaca ünlü marka satışa çıkardı, eleştirilerin ardı arkası kesilmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Sertan Sarı : Bildiğin eskilerin pazar çantası bizde var ucuza bırakırım 15000TL kargo dahil..:) 14 0 Yanıtla
    Emel Yolay: İtalya ya gitmen lazım 5 1 Emel Yolay: Sen de az çıkarcı değilsin ha 0 0
  • Kamil Toygar : Yuh diyorum Koç derisi işlenmemiş 15 TL adeti dana derisi 150-250 TL arasında ham işlenmemiş bir deriden de heralde onlarca çanta çıkar bunu alanları takip etmek lazım 4 0 Yanıtla

Advertisement