Bu Tespih Taşının Fiyatı Altınla Yarışıyor! Gram Fiyatı 27-35 Dolar Arasında - Son Dakika
Ekonomi

Bu Tespih Taşının Fiyatı Altınla Yarışıyor! Gram Fiyatı 27-35 Dolar Arasında

Bu Tespih Taşının Fiyatı Altınla Yarışıyor! Gram Fiyatı 27-35 Dolar Arasında

Rusya ve Ukrayna'da ender olarak bulunan damla taşı, genellikle tespih ve kolye olarak işleniyor. Strese iyi geldiği bilinen damla taşının gram fiyatı 27-35 dolar arasında alıcı buluyor.

03.04.2016 14:07  Güncelleme: 15:40

Damla taşından yapılan tespih taşının gram fiyatı altınla yarışıyor. Rusya ve Ukrayna'da ender olarak bulunan damla taşı, genellikle tespih ve kolye olarak işleniyor. Sarılık ve strese iyi geldiği bilinen damla taşının gram fiyatı 27-35 dolar arasında alıcı buluyor.

"UKRAYNA VE RUSYA'DA ENDER OLARAK BULUNUYOR"

Gaziantep'te tespih üreten Muhammed İbrahim, damla taşının çok nadir bulunduğunu belirterek, "Damla taşı Ukrayna'da ve Rusya'da ender olarak bulunuyor.

"GRAMI 27 İLE 30 DOLAR ARASINDA"

Taş ne kadar eskiyse, fiyatı o kadar artıyor. Şu an gramı 27 ile 30 dolar arasında değişiyor. 75-80 gramdan yapılan 33'lük bir tespihin tamamı yaklaşık 6 bin TL'ye mal oluyor. Bazı eski damla taşlarının gramı 80-90 doları da buluyor. Bu taş ne kadar eskiyse o kadar pahalı oluyor" dedi.

"STRES İÇİN BİREBİR"

Damla taşının sarılık hastalığına iyi geldiğini ileri süren İbrahim, "Bu taş ayrıca stres için birebirdir. Bu tespihi çektikçe insanın vücudu rahatlıyor ve stres azalıyor" diye konuştu.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Ekonomi Bu Tespih Taşının Fiyatı Altınla Yarışıyor! Gram Fiyatı 27-35 Dolar Arasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • kötü kenan: zengin adamın cebinden para cıkınca stres atıyor.fakirin cıkınca strese giriyor aradaki fark bu.stresle alakalı degil psikolojik bir durum... 77 3 Yanıtla
  • Tesbih bizim işimiz: Kehribandan başkası yalan 17 0 Yanıtla
  • Tesbih bizim işimiz: Kehribar taşının özelliğini rus damla taşına yansıtmışlar milleti kandırmayın kehribardan şasmayın 10 0 Yanıtla
  • strese girdim: damla taşı strese iyi geliyormuş grmı 35 dolar zenginlik bu olsa gerek 7 2 Yanıtla
  • ARES: ELİNDEKİ TESPİH DAMLA KEHRİBAR. DAMLA TAŞI DEDİĞİ KEHRİBAR OLUYOR ZATEN. 5 0 Yanıtla
  • Tesbih bizim işimiz: Damla taşı strese ve sarılığa değil asıl kehribar tesbihi bu özelliğe sahip milleti kandırmayın lütfen 4 0 Yanıtla
  • fisun gulen: nasıl bir taksi bu insanın stresini alsın birde İstanbul da yaşıyorsa bu imkansiz 2 0 Yanıtla

Advertisement