Bulgarlardan sonra şimdi de Gürcüler! Türkiye sınırını geçip ülkelerine bidon bidon yağ taşıyorlar - Son Dakika
Ekonomi

Bulgarlardan sonra şimdi de Gürcüler! Türkiye sınırını geçip ülkelerine bidon bidon yağ taşıyorlar

Bulgaristan'dan gelen insanların Türkiye'de alışveriş yapıp tekrar ülkelerinde dönmelerinden sonra şimdi de sınırı geçip Türkiye'den litre litre yağ alan Gürcistan'dan vatandaşları kameraya kaydedildi.

17.08.2022 21:05  Güncelleme: 19:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bulgaristan vatandaşlarından sonra şimdi de bir başka komşu ülke olan Gürcistan'ın vatandaşları sınırdan Türkiye'ye girerek alışveriş yapmaya başladı.

BİR YANDAN DA BULGARLAR ALIŞVERİŞLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Pasaport zorunluluğunun kaldırılmasını fırsata çeviren Bulgarlar, her hafta akın ettikleri Edirne Ulus pazarında adım atacak yer bırakmazken, giyimden zücaciyeye tüm ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyorlar. Şehrin hemen hemen her noktasına park edilen Bulgar plakalı araçlar adeta şehri istila ederken aldıklarını taşımakta güçlük çektiği görüntüler dikkat çekiyor.

LİTRE LİTRE YAĞ TAŞIDIKLARI ANLAR GÜNDEM OLDU

Bununla birlikte Twitter'da gündem olan bir videoda bir kullanıcının çektiği görüntüler dikkat çekti. Tıpkı Bulgarlar gibi Gürcistan vatandaşları da alışveriş için Türkiye'yi tercih etti.

"HERKES YAĞ SEVKİYATI YAPIYOR"

Sarp Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye giriş yapan Gürcülerin bidon bidon sıvı yağ taşıdıkları görüldü. Söz konusu kişi çektiği videoda, ''Burası Batum girişi. Herkes Türkiye'den Gürcistan'a yağ sevkiyatı yapıyor'' ifadelerini kullandı.

Bulgarlardan sonra şimdi de Gürcüler! Türkiye sınırına girip litre litre yağ götürdüler


Bulgarlardan sonra şimdi de Gürcüler! Türkiye sınırını geçip ülkelerine bidon bidon yağ taşıyorlar

Son Dakika Ekonomi Bulgarlardan sonra şimdi de Gürcüler! Türkiye sınırını geçip ülkelerine bidon bidon yağ taşıyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Yılmaz Dinç: Zam kapıdadır. Türkiye halkı bunun faturasını ödeyecek.... 3 1 Yanıtla
  • Ümit Şimşek: Devletin buna dur demesi lazımm döviz giriyo ama talep arz meselesi yağ fiyatları yine uccakk zaten bizim halkimiz 5 6 adet stokluyoo bide bunlar cıktıı devlet temel gıdanın yurt dışına çıkmasını yasaklaması lazimm 3 0 Yanıtla
  • ichten ichten: paramızın ne kadar rezil duruma düştüğünün en güzel örneği, biz yağ alamıyoruz tl nin gücü buna yetmiyor. 1 1 Yanıtla
  • Naci Kuru: Napicaklar baska. Almancilarda hollandaya gidiyor hersey ucuz diye 0 0 Yanıtla

Advertisement