Çanakkale Boğazı'ndan Doğalgaz Tankeri Geçti - Son Dakika
Ekonomi

Çanakkale Boğazı'ndan Doğalgaz Tankeri Geçti

Çanakkale Boğazı\'ndan Doğalgaz Tankeri Geçti

Çanakkale Boğazı'ndan Cezayir bandıralı 'Larbi Ben M'hidi' adlı doğalgaz tankeri geçti.

08.02.2016 15:01

Çanakkale Boğazı'ndan Cezayir bandıralı 'Larbi Ben M'hidi' adlı doğalgaz tankeri geçti.

Çanakkale Boğazı'na saat 12.00'de giriş yapan Cezayir bandıralı 'Larbi Ben M'hidi' adlı doğalgaz tankeri, saat 13.15'te Çanakkale önlerine ulaştı. Cezayir'in Arzew Limanı'ndan aldığı doğalgazı, Marmara Ereğlisi'ne götüren, 80 bin 654 groston ağırlığında ve 282 metre boyundaki tankere, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne ait 'Kurtarma-5' ve 'Kurtarma-9' isimli römorkörler refakat etti. Tankerin geçişi sırasında Çanakkale Boğazı tek yönlü olarak transit gemi geçişlerine kapatıldı.

Gemi Trafik Hizmetleri Müdürlüğü (VTS) yetkilileri, tankerin Marmara Denizi'ne çıkış yapmasının ardından boğaz trafiğinin normale döneceğini kaydetti. - Çanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Çanakkale Boğazı'ndan Doğalgaz Tankeri Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement