Ceylan Karavil Park Kapılarını Açtı - Son Dakika
Ekonomi

Ceylan Karavil Park Kapılarını Açtı

Ceylan Karavil Park Kapılarını Açtı

Diyarbakır'a ilkleri taşıyan, Doğu'nun ve Güneydoğu'nun en büyük alışveriş merkezi Ceylan Karavil Park, Diyarbakır'da kapılarını açtı.

18.06.2014 16:17

Yaklaşık 4 bin kişi istihdam eden ve 150 Milyon Dolar'lık yatırımla gerçekleştirilen Doğu'nun ve Güneydoğu'nun en büyük alışveriş merkezi, Ceylan Karavil Park açıldı.

Karavil Grup ve Ceylan Grup ortaklığında hayata geçen kiralama ve yönetimi Bilfinger Real Estate Türkiye Mülk Yönetim Hizmetleri tarafından yapılan Ceylan Karavil Park alışveriş merkezi, Diyarbakır Şanlıurfa Bulvarı'nın en önemli kavşağında yer alıyor.

Gerek mağazaları gerekse yeme içme mekânları, sinema salonları, dev akvaryumu ve çocuk eğlence merkezi ile Diyarbakır'daki eğlence ve sosyal hayatın çehresini de değiştiren, yılda yaklaşık 15 milyon ziyaretçiye hizmet vermeyi hedefleyen dört katlı AVM, çağdaş mimarisiyle de dikkat çekiyor.

İki bin araçlık otopark, iki bin kişi kapasiteli Cinemaximum sinema kompleksi bulunan Ceylan Karavil Park, çocuklara yönelik eğlence merkezi anlayışını farklı ve sosyal bir konsept çerçevesinde sunan 2 bin 800 metrekarelik oyun alanı Dreampark, Dünya denizlerinden ve göllerinden örneklerin sergilendiği 3 bin metrekarelik Doğu'nun ve Güneydoğu'nun ilk dev akvaryumu ile ziyaretçilerini bekliyor.

Yeme-içme sektöründen tekstile kadar ulusal ve uluslararası birçok ünlü markayı bünyesinde barındıran Ceylan Karavil Park, pek çok ünlü markayı da ilk kez bir araya getiriyor.

CEYLAN KRAVİL PARK İLE DİYARBAKIR'A İLK KEZ GELEN ÜNLÜ MARKALAR

Hatem Saykı, Loja's, B&G, Efor, Dagi, Polo Garage, Hummel, Trendances, Deichmann, Elle, Desa, Tergan, Greyder, Sun Glass Hut gibi moda markalarını Diyarbakır'a getiren Ceylan Karavil Park, kozmetik ve bakım ürünleriyle öne çıkan Yves Rocher ve Kryolan markalarına da ev sahipliği yapıyor.

Diyarbakır'da ilk kez açılacak olan çocuklarla ilgili yüzlerce ürünü sunan E-bebek'in yanı sıra çocuklara hitap eden B&G de Ceylan Karavil Park markaları arasında yer alıyor. Dekorasyon ve ev tekstili konusunda içinde barındırdığı markalarla iddialı olan Ceylan Karavil Park, sektörün önde gelen markaları Home Sweet Home, Madame Coco, Schafer ve Cassa Luce markalarıyla da dikkat çekiyor.

LEZZET TUTKUNLARININ YENİ BULUŞMA NOKTASI CEYLAN KARAVİL PARK

Seçkin marka karmasıyla birçok ilki ziyaretçileriyle buluşturan Ceylan Karavil Park, Diyarbakır'da ilk defa açılan aralarında Coffee Mania, Starbucks, HD İskender, Çıtır Usta, Bursa Kebap Evi, Köfteci Ramiz, Tavuk Dünyası, Popeyes, The Hunger gibi markaların bulunduğu yiyecek-içecek markalarıyla da oldukça iddialı. Farklı damak tadlarına hitap eden, evhanımlarının, ailerin birlikte keyifle yemek yiyebileceği ideal cafe restoranları dışında günün yoğun temposuna uyum sağlayan fast-food yiyecek-içecek bölümünde bulunan alternatifleri ile Ceylan Karavil Park, tam bir lezzet merkezi.

DOĞU'NUN VE GÜNEYDOĞU'NUN İLK DEV AKVARYUMU CEYLAN KARAVİL PARK'DA

Hipermarket alanında Migros'un, elektronik market alanında ise Teknosa'nın yer aldığı projede bir araya gelen diğer markalar arasında; Abdullah Kiğılı, LC Waikiki, Koton, YKM, Ayakkabı Dünyası, Watsons, Flo, Mavi Jeans, DeFacto, Joker, English Home, D&R, Toyzzshop, Burger King, Pierre Cardin, Network Fabrika, Hotiç, Us Polo, Ipekyol gibi 200 mağaza yer alıyor.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Ekonomi Ceylan Karavil Park Kapılarını Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement