Cyberoam Türkiye Ülke Müdürü Emre Aktaş Oldu - Son Dakika
Ekonomi

Cyberoam Türkiye Ülke Müdürü Emre Aktaş Oldu

Cyberoam Türkiye Ülke Müdürü Emre Aktaş Oldu

Cyberoam Türkiye'ye Ülke Müdürü atadı, yüzde 100 büyüme hedefliyor.

18.07.2012 13:24

Türkiye'deki faaliyetlerini daha da güçlendirmeyi hedefleyen Cyberoam, bu yolda önemli bir adım atarak Emre Aktaş'ı Türkiye Ülke Müdürü olarak görevlendirdi. Şirket öncelikli olarak sunduğu UTM (Unified Threat Management - Birleşik Tehdit Yönetimi) çözümlerinin KOBİ'lerde kullanımını yaygınlaştırmaya ve 81 ilde bayi ağı kurmaya odaklanacak.

Dünyada sadece UTM (Unified Threat Management - Birleşik Tehdit Yönetimi) çözümlerine odaklı tek şirket olan Cyberoam, Türkiye'deki faaliyetlerini güçlendirmek adına önemli bir adım attı. Cyberoam, Türkiye'deki faaliyetlerini bundan böyle Cyberoam Türkiye Ülke Müdürü Emre Aktaş'ın liderliğinde sürdürecek.

Cyberoam Türkiye olarak öncelikle KOBİ pazarına odaklanacaklarını söyleyen Emre Aktaş, ilk aşamada şirketin İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya'daki mevcut bayi ağını Türkiye'nin 81 ilini kapsayacak şekilde yaygınlaştırmak istediklerini ifade etti. Emre Aktaş, şunları söyledi:

"Öncelikle Türkiye'nin büyük illerinden başlamak üzere Cyberoam markasının Türkiye genelindeki yaygınlığını artırmayı hedefliyoruz. Bu hedefimiz doğrultusunda yeni çözüm ortakları bulmak ve bayi ağımızı genişletmek adına Türkiye genelinde ziyaretler gerçekleştireceğiz. Ayrıca bayilerimizin ve çözüm ortaklarımızın katılımıyla, Türkiye'nin dört bir yanındaki kurumların güvenliğe dair bilincini artırmaya yönelik kullanıcı odaklı organizasyonlar düzenleyeceğiz. Bu çabalarımızla şu an 150 civarında olan aktif çözüm ortağı sayımızı yıl sonuna kadar 250'ye çıkarmak istiyoruz."

Hedef 2012'de gelirleri yüzde 100 artırmak

Cyberoam'un Türkiye'de 2011-2012 yılları arasında yüzde 300'lük bir büyüme performansı gösterdiğini ve şirketin Türkiye'ye yaptığı yatırımda bu performansın büyük rolü olduğunu söyleyen Emre Aktaş, 2012 yılında en az yüzde 100'lük büyüme hedeflediklerini kaydetti.

Emre Aktaş, Cyberoam ürünlerinin Türkiye'deki başarısının arkasında müşteri sadakatini artırmak için yapılan çalışmaların yanı sıra, Türkiye pazarının ihtiyaçlarına hızla uyum sağlayan ve uygun maliyetli çözümler ortaya koyabilme becerisinin yer aldığını söyledi.

Dünyada ilk kimlik tabanlı UTM çözümlerine imza atan Cyberoam, güvenliğe dair süreçleri IP veya MAC adreslerinin esaretinden kurtararak kimlik tabanlı kullanıcı denetimini mümkün hale getiriyor. Böylece kullanıcılar farklı cihazlar arasında geçiş yapsalar dahi güvenlik sınırları içinde kalıyor.

Cyberoam çözümlerinin bir diğer özelliği de, şeffaf arayüzü ve raporlama olanakları sayesinde herhangi bir ek maliyet gerektirmeden 5651 sayılı kanunun gerektirdiği kayıtları şirketlere sunabilmesi.

Dünyada yalnızca UTM'e odaklanan tek şirket

BT güvenliği alanında sadece UTM çözümlerine odaklanan tek şirket oluşuyla dikkat çeken Cyberoam, ürün stratejileri ve vizyon bütünlüğü açısından yapılan değerlendirmelerde prestijli analiz şirketleri tarafından UTM pazarının ilk 3 şirketi arasında gösteriliyor.

Bilgi sistemleri güvenliğine odaklı yayın yapan SC Magazine tarafından 2010 ve 2011 yıllarında 'Innovator' olarak tanımlanan Cyberoam, Gartner'in UTM odaklı Magic Quadrant grafiğinde 'Vizyoner' skalasında yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Cyberoam Türkiye Ülke Müdürü Emre Aktaş Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement