Dardanel, Sektörel İhracat Başarı Ödülünü Türenle Aldı - Son Dakika
Ekonomi

Dardanel, Sektörel İhracat Başarı Ödülünü Türenle Aldı

Dardanel, Sektörel İhracat Başarı Ödülünü Türenle Aldı

Çanakkale'de Kurulu Bulunan Dardanel Önentaş A.ş. İhracatta Yaptığı Başarılı Çalışmalarla "Sektörel İhracat Başarı Ödülü"ne Layık Görüldü.

01.11.2007 15:19

Çanakkale'de kurulu bulunan Dardanel Önentaş A.Ş. ihracatta yaptığı başarılı çalışmalarla "Sektörel İhracat Başarı Ödülü"ne layık görüldü.

10. Dış Ticaret Haftası çerçevesinde her yıl geleneksel olarak verilen İhracat Başarı Ödülleri töreni Ankara'da Swiss Otelde yapıldı. Düzenlenen törende 2006 yılında gerçekleştirdikleri ihracatları sebebiyle canlı hayvan su ürünleri sektöründe Dardanel Önentaş Gıda Sanayii, "Sektörel İhracat Başarı Ödülü"ne layık görüldü. Ödülünü Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen'in elinden alan Dardanel Önentaş A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen, altın madalyayı Çanakkale'ye getirmekten dolayı çok mutlu olduğunu

belirterek, "Sektörümüzde en fazla ihracat yaparak altın madalyayı almaktan dolayı çok mutluyuz. Bölme bir birinciliği Çanakkale'ye getirmenin gururunu yaşıyoruz. Bugün ödüller arasında ihracatını yüzde 100 arttırarak Performans Ödülü alan üyeler var. Bizim de Dardanel olarak hedefimiz önümüzdeki yıl bu yapmış olduğumuz ihracatı iki ile çarpıp "Performans Ödülü"ne layık olmak" dedi.

(AÖ-MŞ-MEF-E)

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Dardanel, Sektörel İhracat Başarı Ödülünü Türenle Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement