Edimax Ürünleri Arasta Bilişim ile Türkiye'de - Son Dakika
Ekonomi

Edimax Ürünleri Arasta Bilişim ile Türkiye'de

Edimax Ürünleri Arasta Bilişim ile Türkiye\'de

Arasta Bilişim, kablosuz ağ pazarının dünyaca ünlü üreticilerinden Edimax ile distribütörlük anlaşması imzaladı.

03.04.2015 09:59

Arasta Bilişim, kablosuz ağ pazarının dünyaca ünlü üreticilerinden Edimax ile distribütörlük anlaşması imzaladı.

Arasta Bilişim, kablosuz ağ pazarının dünyaca ünlü üreticilerinden Edimax ile distribütörlük anlaşması imzaladı. Arasta Bilişim'in 2015 yılında ithal ettiği ürünler yanında, dünya markalarının Türkiye temsilciliğini alarak büyüme kararında olduğunu belirten Arasta Bilişim CEO'su Mehmet Karakaş, Tayvan'ın dünyada en çok tercih edilen network ürünlerine sahip Edimax'ın Türkiye distribütörlüğünü almaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Edimax'ın zengin bir ürün portföyü bulunduğuna dikkat çeken Karakaş, "Kablosuz ağ ürünleri, hızla gelişen akıllı ev çözümleri ve KOBİ segmentindeki firmaların tüm network ihtiyaçlarını karşılayacak Edimax PRO serisi kurumsal ürünlerini Türkiye'ye getiriyoruz. Yüksek hızlı POE özellikli Gigabit Switch çözümleri, yeni nesil AC standartlarına sahip geniş bant modem, router, access point gibi kablosuz ağ ürünleri, elektrik hattından veri aktarımı sağlayan powerline çözümleri ev ve iş hayatında tercih edilen Edimax ürünleri olacak" dedi.

Edimax'ın rakiplerine göre en önemli avantajının tek cihazda, 5 cihaz özelliğinin toplandığı ürün portföyü olduğunun altını çizen Karakaş, "Örneğin router, access point, menzil genişletici, kablosuz köprü, WISP teknolojisi tek bir cihazda kullanılıyor. Bu ürünlerin akıllı kullanımı sayesinde mod değişimleri PC'lere bağımlı kalmadan, Android veya IOS cihazımız üzerinden Edimax akıllı kurulum yazılımı ile yapabiliyor. Dolayısıyla hem ekonomik hem de fonksiyonel kolaylık sağlıyorlar" şeklinde konuştu.

Mehmet Karakaş, Edimax'ın evlerde kullanmak üzere son derece akıllı ve fonksiyonel ürünleri bulunduğunu belirterek "Akıllı telefonunuzdaki müziği ev sinema sistemi veya hoparlörden dinlemek üzere kablosuz hale getiren kablosuz köprü cihazı ile 'ütüyü fişte mi unuttum' sorununa kesin çözüm getirecek, evin ne kadar uzağında olursanız olun cep telefonunuz ile elektriğini açıp/kapatabileceğiniz akıllı prizin Türk tüketicisi tarafından çok beğenileceğini düşünüyoruz" dedi.

2014 yılı sonunda Haier cep telefonlarının Türkiye distribütörlüğünü de alan Arasta Bilişim, bayi sayısını ise 1800'e çıkardı. Dünyaca ünlü birçok markanın distribütörlüğü konusunda görüşme halinde olduklarını belirten Karakaş, 2015 yılı sonuna kadar bayi sayısını 4 bine arttırmayı hedeflediklerini belirtti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Edimax Ürünleri Arasta Bilişim ile Türkiye'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement