Eğlenceye Doğru: Club XLarge - Son Dakika
Ekonomi

Eğlenceye Doğru: Club XLarge

10 senedir eğlence sektöründe hizmet veren Xlarge, farklı yapısı ve dünya konsepti şovlarıyla İstanbul gece hayatına renk katarak hizmet veriyor.

31.01.2019 10:19
sponsorlu içerik

İstanbul'da gece sektöründe hizmet veren ve hafta sonu müşterilerine kapılarını açan XLarge, tamamen güler yüzlü hizmet anlayışı ile yoluna devam ediyor.

"YABANCI FORMAT İLE YOLA ÇIKTIK"

İstanbul, Maslak'ta bulunan XLarge gece kulübü işletmecisi Mustafa Doğan Yılmaz, "XLarge 2009 yılında kuruldu. 10 yaşına girmek üzereyiz. Yabancı bir format ile yola çıktık. Bizim anlayışımız şov dünyası üzerine kurulu. Sahne şovlarımız ve gösterilerimiz oluyor. Tamamen müşterilerimizi eğlendirmek ve mutlu etmek adına çalışıyoruz." dedi.

"SAHNEMİZ, ŞOVLARIMIZ DÜNYA STANDARTLARINDA"

Doğan Yılmaz, "Biz insanlarımızı eğlendiriyoruz. İnsanlar bizi bu yüzden tercih ediyor. Bizim mekanımızda kurtlarnı döküp kendini yenileyip evlerine gidiyorlar. Sahnelerimizi, şovlarımız tamamen dünya standartlarında. Biz marjinal bir kulübüz, sıra dışıyız. Burada yaptığımız her şey insanın doğasındaki eğlence üzerine kurulu." ifadelerini kullandı.

"MÜŞTERİLERİMİZİ EĞLENDİRMEK İÇİN ÇOK ÇALIŞIYORUZ"

Yılmaz, "Sadece cuma ve cumartesi günleri açığız. Bizleri hafta sonu 800-1000 bin kişi ziyaret ediyor. Hafta içleri tamamen hazırlıklara ayırıyoruz ve en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Bizim müşterilerimize mesajımız; mutlu olun, mutlu kalın kendinizi hayatın akışına bırakın ve güzel yaşayın" diye sözlerini tamamladı.

Eğlenceye Doğru: Club XLarge

Son Dakika Ekonomi Eğlenceye Doğru: Club XLarge - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement