Emekli promosyonu almak için son gün! Vatandaşlar bankalar önünde uzun kuyruklar oluşturdu - Son Dakika
Ekonomi

Emekli promosyonu almak için son gün! Vatandaşlar bankalar önünde uzun kuyruklar oluşturdu

Emekli maaşını başka bankaya taşıyarak promosyon almak isteyenler için bu gün son gün. Henüz promosyon ödemesi almayanlar bugün mesai saati bitimine kadar işlemlerini yapmak zorunda. 30 Eylül'ün son gün olduğunu öğrenenler bankaları doldurdu. Bazı illerde ise vatandaşlar bankaların önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

30.09.2022 11:13  Güncelleme: 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emekli maaşı promosyonları için kampanya 10 Eylül tarihinde başladı. Sadece kamu bankaları değil, aynı zamanda özel bankalarda kampanyaya dahil edildi. Bunun üzerine bankalar arasında rekabet başladı. Promosyon ödemeleri 10 bin TL'ye kadar çıkarıldı. Kampanya için ayrılan süre ise bugün sona eriyor.

KAMPANYA İŞLEMLERİNİ SON GÜNE BIRAKANLAR UZUN KUYRUKLAR OLUŞTURDU

Diğer yandan kampanyaya yönelik işlemlerini tamamlamayan ve son güne bırakan vatandaşlar banka şubelerinin önünde uzun kuyruklara neden oldu. Sivas'ta emekli maaşını başka bankaya taşıyarak promosyonundan yararlanmak için son günü bekleyen vatandaşlar yoğunluk yarattı.

Sivas'ta bankaların verdiği maaş promosyonlarından yararlanmak için son günü bekleyenler işlem yaptırabilmek için günün ilk saatlerinden itibaren banka şubelerine akın etti. 50 kilometre uzaklıkta olan köyden gelen Abdurrahman ışık, "Ben Yakupoğlan köyünden geldim. Daha yeni geldim yarım saat olmadı. Kuyruk uzun 2 saat kadar beklerim belki. 50 kilometre yoldan geldim. 7 bin lira promosyon alacağım sanırım" şeklinde konuştu.

Emekli promosyonu almak için son gün! Vatandaşlar bankalar önünde uzun kuyruklar oluşturdu
Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Emekli promosyonu almak için son gün! Vatandaşlar bankalar önünde uzun kuyruklar oluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Yunus Tasci: Her gün promosyon haberi. Çoğunun aslı astarı yok. Yazacak binlerce haber var. Ama yazacak yürekleri yok. 2 1 Yanıtla

Advertisement