Epdk Üyesi Alparslan Bayraktar, Erra Başkanlığına Seçildi - Son Dakika
Ekonomi

Epdk Üyesi Alparslan Bayraktar, Erra Başkanlığına Seçildi

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) üyesi Alparslan Bayraktar, Kurum'un üyesi olduğu Enerji Düzenleyicileri Bölgesel Birliği'nin (ERRA) başkanlığına seçildi.

01.04.2014 14:53

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) üyesi Alparslan Bayraktar, Kurum'un üyesi olduğu Enerji Düzenleyicileri Bölgesel Birliği'nin (ERRA) başkanlığına seçildi.

EPDK'dan yapılan yazılı açıklamada Kurul üyesi Alparslan Bayraktar'ın, Kurum'un üyesi olduğu Enerji Düzenleyicileri Bölgesel Birliği'nin (ERRA) 31 Mart 2014 tarihinde yapılan Genel Kurulu'nda Başkan olarak seçildiğini bildirildi. Birliğe üye ülkeler arasında kapsamlı işbirliği, bilgi ve tecrübe paylaşımı yoluyla ulusal düzenleme uygulamalarını iyileştirme ve ulus-ötesi düzenleme normları geliştirme amacıyla kurulan ERRA, 24 üyesi ile 4 kıta ve yaklaşık 1 milyar nüfusu içine alan bir bölgeyi kapsadığına dikkat çekilen açıklamada, "2012 yılı Genel Kurulunda ERRA Yönetim Kurulu üyeliğine, Haziran ayındaki 2013 yılı Genel Kurul'unda Başkan Yardımcılığına seçilen ve Ağustos 2013'ten beri Başkan Vekilliği'ni yürütmekte olan Bayraktar, 2016 yılında yapılacak Genel Kurul'a kadar ERRA Başkanlığı görevini yürütecektir" denildi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Epdk Üyesi Alparslan Bayraktar, Erra Başkanlığına Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement