Erciş'te 30 Bin Ceviz ve Badem Fidanı Dağıtıldı - Son Dakika
Ekonomi

Erciş'te 30 Bin Ceviz ve Badem Fidanı Dağıtıldı

Tarım ve Orman Bakanlığı, Van Valiliği ve Van Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle Erciş ilçesinde düzenlenen törende, 30 bin adet ceviz ve badem fidanı yetiştiricilere dağıtıldı. Erciş Ziraat Odası Başkanı Cihat Çelik, fidanların ilçeye yeşil bir görünüm kazandırmasını umut ettiklerini belirtti ve desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı, Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili'ne teşekkür etti.

09.11.2023 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erciş'teki yetiştiricilere 30 bin adet ceviz ve badem fidanı dağıtıldı

VAN - Van'ın Erciş ilçesinde Tarım ve Orman Bakanlığı, Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediyesi destekleriyle 30 bin adet ceviz ve baden fidanı dağıtımı yapıldı.

Erciş Tarım ve Orman Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen tören ile 30 bin ceviz ve badem fidanı toprakla buluşturulmak üzere yetiştiricilere dağıtıldı. Erciş Kaymakamlığı himayesinde İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından 'Meyveciliği Geliştirme' projesi bünyesinde çiftçilere meyve fidanı dağıtımı yapıldığını söyleyen Erciş Ziraat Odası Başkanı Cihat Çelik, "Tarım ve Orman Bakanlığımızın koordinesinde Van valiliği, Van Büyükşehir Belediyesi destekleriyle ilçemizde bugün 30 bin adet badem ve ceviz fidan dağıtımı gerçekleştirdik. Bugün dağıttığımız fidanların daha yeşil bir Erciş'e nefes olmasını ümit ediyoruz. İlçemize kazandırmış olduğu yatırım ve projeler için başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere katkı sunan Van Valisi ve Van büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı'ya teşekkür ediyorum" dedi.

Erciş\'te 30 Bin Ceviz ve Badem Fidanı Dağıtıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Erciş'te 30 Bin Ceviz ve Badem Fidanı Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement