Ferrari'nin Ender Bulunan Modeli Enzo, 2,4 Milyon Dolara Satışa Çıktı - Son Dakika
Ekonomi

Ferrari'nin Ender Bulunan Modeli Enzo, 2,4 Milyon Dolara Satışa Çıktı

Almanya, Münih'te bulunan bir araba galerisi, ender bulunan siyah renkli Ferrari Enzo'yu 2,4 milyon dolarla satışa sundu.

14.05.2017 14:54  Güncelleme: 08:29

Almanya, Münih'te bulunan bir araba galerisi, ender bulunan siyah renkli Enzo Ferrari'yi 2,4 milyon dolarla satışa sundu. Arabanın fiyatının uçuk olduğu rakamlardan belli olsa da, Ferrari hayranları bu arabanın neden bu kadar pahalı olduğunu da hemen anlayabilir.

399 TANE ÜRETİLDİ SADECE 4 TANESİ SİYAH RENKTE

Genel olarak kırmızı renkte üretilen Enzo Ferrari'ler genellikle çok nadir satışa çıkarılmalarıyla, araba satın almak isteyenleri epeyce heyecanlandıran bir model olarak göze çarpıyor. Ferrari'nin Maranello'daki fabrikasında orijinal olarak çok az sayıda üretilen 399 adet Enzo arasından sadece dört ila sekiz arasında değişen adetlerde siyah renk çıkabiliyor.

ÜNLÜ BOKSÖRE 3,3 MİLYON DOLARA SATILMIŞTI

Bundan önce satılan siyah Enzo Ferrari'lerden biri ünlü boksör Floyd Mayweather'a 3,3 milyon dolar karşılığında satılmıştı. Bunun gibi ünlü bir kullanıcısı olmayan normal araçlarınsa, satış fiyatının genellikle 2 milyon doların altında olduğu belirtiliyor. (Ontrava.com)

Ferrari\'nin Ender Bulunan Modeli Enzo, 2,4 Milyon Dolara Satışa Çıktı

Son Dakika Ekonomi Ferrari'nin Ender Bulunan Modeli Enzo, 2,4 Milyon Dolara Satışa Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement