Garanti Bankası Facebook'tan "Cep"E Para Gönderecek - Son Dakika
Ekonomi

Garanti Bankası Facebook'tan "Cep"E Para Gönderecek

Garanti Bankası, Facebook üzerinden cep telefonuna para gönderme uygulaması başlattığını açıkladı Garanti Bankası, Facebook üzerinden para gönderme uygulaması başlattığını açıkladı.

11.02.2012 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Garanti Bankası, Facebook üzerinden cep telefonuna para gönderme uygulaması başlattığını açıkladı Garanti Bankası, Facebook üzerinden para gönderme uygulaması başlattığını açıkladı. Garanti Bankası'ndan yapılan yazılı açıklamada, Facebook takipçileri için başlatılan hizmette kullanıcıların, Garanti'nin Facebook sayfasında yer alacak uygulamaya para göndermek istedikleri kişinin cep telefonu numarasını girerek, hızlı ve ücretsiz para transferi gerçekleştirebileceği belirtildi. Böylelikle alıcının, Türkiye'nin her yerindeki 3 bin 250'yi aşan Paramatik'ten, Facebook'tan gönderilen tutarı çekebileceği bildirildi. Garanti'nin açıklamasında, bankanın, genç kullanıcılara yönelik kampanya ve hizmetleriyle dikkat çeken Facebook sayfasının, 800 bini aşkın takipçi sayısı ile teknolojinin ve sosyal ağların aktif kullanımına başarılı bir örnek teşkil ettiği kaydedildi.

-"YENİ ÜRÜN VE SERVİSLER DEVAM EDECEK"-

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Erbil, yaptığı açıklamada, sosyal medyanın, günümüzde kullanıcılara hız ve kolaylık sağlayan önemli bir mecra haline geldiğini belirterek, "Bu kapsamda, sosyal bankacılığa adım attığımız uygulamalara bir yenisini daha ekledik. Yeni CepBank Facebook uygulamamızın, özellikle gençlerin hayatını kolaylaştıracağına inanıyoruz. Önümüzdeki dönemde, farklı sosyal bankacılık ürün ve servisleri geliştirmeye devam edeceğiz" dedi. - İstanbul

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Garanti Bankası Facebook'tan 'Cep'E Para Gönderecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement