Göktaş: Yatırımcı Daha Güçlü Pozisyonla Geri Dönecek - Son Dakika
Ekonomi

Göktaş: Yatırımcı Daha Güçlü Pozisyonla Geri Dönecek

Göktaş: Yatırımcı Daha Güçlü Pozisyonla Geri Dönecek

Türkiye piyasalarının bir daha bu kadar ucuz olmayacağını belirten Vakıf Katılım Genel Müdürü Göktaş, "Çeşitli spekülasyonlar doğrultusunda Türkiye'den çıkmak durumunda kalan yatırımcıların yakın zamanda daha güçlü bir pozisyonla ülkemize geri döneceğini göreceğiz.

17.08.2018 13:27

Türkiye piyasalarının bir daha bu kadar ucuz olmayacağını belirten Vakıf Katılım Genel Müdürü Göktaş, "Çeşitli spekülasyonlar doğrultusunda Türkiye'den çıkmak durumunda kalan yatırımcıların yakın zamanda daha güçlü bir pozisyonla ülkemize geri döneceğini göreceğiz." dedi.

Kaynak: Dunya.com

Son Dakika Ekonomi Göktaş: Yatırımcı Daha Güçlü Pozisyonla Geri Dönecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement