Gül İnşaat Avenue İstanbul'u Basına Tanıttı - Son Dakika
Ekonomi

Gül İnşaat Avenue İstanbul'u Basına Tanıttı

Gül İnşaat Avenue İstanbul\'u Basına Tanıttı

İmza attığı prestijli projelerle adından sıkça söz ettiren Gül İnşaat, yeni bir proje ile basının karşısına çıktı.

12.10.2017 22:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İmza attığı prestijli projelerle adından sıkça söz ettiren Gül İnşaat, yeni bir proje ile basının karşısına çıktı. Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül ve Gül İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri Çetin Gül ve Mehmet Gül de toplantıya katılan isimler arasında yer aldı.

Proje hakkında ayrıca bilgi veren ve Avenue İstanbul'un ortaklarından olan Aroma Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mahmut Duruk da projenin Beylikdüzü'nde gençlere hitap eden bir çalışma olcağının altını çizdi.

530 MİLYON TL'LİK DEV YATIRIM

Toplantının devamında ise Gül İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gül proje hakkında detaylı bilgiler verdi. Mehmet Gül, Gül İnşaat'tan daire ve ticari alan satın alanların yüzde 50 oranında kar elde ettiklerini belirtti. Önceliklerinin müşteri memnuniyeti olduğunu ifade eden Mehmet Gül toplam yatırımın 530 milyon TL olduğunu sözlerine ekledi. Projenin 2017 Eylül'ünde bitirmeyi planladıklarını belirten Gül, 3 bin adede yakın otopark sayısı olduğunu söyledi.

METREKARE FİYATLARI 4 BİN 500 LİRADAN BAŞLIYOR

Projede 730 daire, 40 ofis yer alıyor. Metrekare fiyatları 4 bin 500 lira ile 6 bin lira arasında değişiyor. Metin Gül tarafından projenin metrekare birim fiyatlarının 8-10 bin lira olması gerektiğini ifade etti. Gül, metrekare fiyatlarının ise 70 metrekare ile 380 metrekare arasında değiştiğini ifade etti.

"DURGUNLUKTAN ETKİLENMEDİK"

Metin Gül, projemlak.com tarafından kendisine yöneltilen bir soru üzerine ise sektörde ne hızlı neden yavaş konu satışı yaptıklarını ifade ederek konut sektörünün çok hızlı olduğu dönemlerde de çok hızlı satışlar yapmadıklarını belirtti.  Metin Gül, satışların durgun olduğu dönemlerden de etkilenmeden çıkmasını bildiklerinin altını çizdi.

LANSMANA ÖZEL İNDİRİM

Gül, daire fiyatlarının ise 444 bin liradan başlayıp 1 milyon 100 bin TL'ye kadar çıktığını ifade ederek, lansmana özel de yüzde 5 indirim uygulandığını sözlerine ekledi.

Kaynak: Projemlak

Son Dakika Ekonomi Gül İnşaat Avenue İstanbul'u Basına Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement