Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati iş insanlarıyla buluştu! Asgari ücret de konuşulacak - Son Dakika
Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati iş insanlarıyla buluştu! Asgari ücret de konuşulacak

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, iş dünyasının temsilcileriyle bir araya geldi. Bakan Nebati, toplantıda, yatırım, üretim ve istihdamın artırılması için atılacak adımlarla, iş dünyasının taleplerini değerlendirecek. Toplantıda enflasyonla mücadele, kurdaki hareketlilik, asgari ücret konularının da ele alınacağı öğrenildi.

11.12.2021 15:17  Güncelleme: 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, 2 Aralık'ta göreve gelmesinin ardından ilk olarak iş dünyasının temsilcileriyle bir araya geldi.

TOPLANTIYA KİMLER KATILDI

Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nde saat 13.30'da basına kapalı olarak başlayan toplantıya, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, TFF Başkanı ve iş insanı Nihat Özdemir, Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, Zorlu Holding Yönetim Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle, Arzuhan Doğan Yalçındağ'ın aralarında bulunduğu iş dünyasının önde gelen isimleri, banka genel müdürleri ve İSO, MÜSİAD, ATO gibi iş dünyası temsilcilerinin yöneticileri de yer aldı.

NELER KONUŞULDU?

Toplantıda, mevcut ekonomik durum, yeni ekonomi programı, gelecekte atılacak adımlar, yatırım, üretim ve istihdam konusunda neler yapılabileceği, enflasyonla mücadele, kurdaki hareketlilik, asgari ücret konularının ele alınacağı öğrenildi. Bakan Nebati'nin bundan sonra da iş dünyasıyla sık sık bir araya geleceği belirtildi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati iş insanlarıyla buluştu! Asgari ücret de konuşulacak
Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati iş insanlarıyla buluştu! Asgari ücret de konuşulacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Hasanhuseyin Polat: İş adamlarina gerek yok beş kişilik bir aileye gidin istanbulun en kirası ucuz bir semtte size net cevap verecekler en az 6000TLdiyecektir bunun içind e tatil yok uçak bir hesap 2000TL# KirA1000COCUKLARIN OKUL MASRAFI#1000TLELETİRK DOĞAL GAZ SU CEP TEL ŞU ETI 4000 BIN 2000TL MUTFAK SIFIRA SIFIR 0 0 Yanıtla
  • davut guraslan: Asgari ücret Cumhuriyet altını olsun LÜTFEN. 0 0 Yanıtla

Advertisement