
Hazine Müsteşarlığı, Yen piyasasında tahvil ihracı olanaklarını araştırmak için Daiwa Securities, Mitsubishi UFJ Morgan Stanley Securities ve SMBC Nikko Securities'e yetki verdi.
Hazine Müsteşarlığı'nın internet sitesindeki açıklamada, "Yen piyasasında tahvil ihracı olanaklarını araştırmak için Daiwa Securities, Mitsubishi UFJ Morgan Stanley Securities ve SMBC Nikko Securities'e yetki verildiği bildirildi.
Açıklamada, bu kapsamda 1-4 Eylül 2014 tarihlerinde Japonya'da yatırımcılarla bir dizi toplantı yapılmasının planlandığı da kaydedildi. - Ankara
Son Dakika › Ekonomi › Hazine Yen Piyasasında Tahvil İhracı Olanaklarının Araştırılması İçin Yetki Verdi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.