İntes'in Yeni Başkanı Celal Koloğlu Oldu - Son Dakika
Ekonomi

İntes'in Yeni Başkanı Celal Koloğlu Oldu

İntes\'in Yeni Başkanı Celal Koloğlu Oldu

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası'nın (İNTES) 25. Olağan Genel Kurulu sonrası yapılan seçimlerde yeni yönetim belirlendi.

14.12.2013 13:43

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası'nın (İNTES) 25. Olağan Genel Kurulu sonrası yapılan seçimlerde yeni yönetim belirlendi. İNTES'in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Kolin İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Celal Koloğlu oldu.

İNTES'ten yapılan yazılı açıklamaya göre Yönetim Kurulu'nun 13 Aralık Cuma günü yapılan ilk toplantısında Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Celal Koloğlu seçildi. Yönetim Kurulu toplantısında, İlhan Adiloğlu, Mustafa Demir ve Gürhan Özdemir başkanvekili olarak seçilirken, Kemal Tahir Güleryüz, Osman Şenol, Levent Kafkaslı, Barış Haşemoğlu ve Deha Emral Yönetim Kurulu üyeleri oldu.

-KOLOĞLU: "İNTES TÜRKİYE'NİN ÖNEMLİ STK'LARINDAN BİRİ, MİSYONUNU BAŞARIYLA SÜRDÜRECEK"-

Yönetim Kurulu'ndaki göreve dağılımının ardından devir teslim töreni yapıldı. İNTES'te 12 yıl Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Şükrü Koçoğlu, Celal Koloğlu'nu tebrik etti. Veda konuşmasında Celal Koloğlu'na başarılar dileyen Koçoğlu, "İNTES'in başarılarının ve hizmetlerinin yeni dönemde daha da artarak devam edeceğine inanıyorum" dedi.

İNTES'in yeni Başkanı Celal Koloğlu da devir-teslim töreninde İNTES'in Türkiye'nin önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu ifade ederek, Şükrü Koçoğlu'na hizmetlerinden dolayı teşekkü etti. Koloğlu, İNTES'in bundan sonraki dönemde de misyonunu ve üyelerinin de desteği ile başarıyla devam ettireceğini dile getirdi.

-25. GENEL KURUL-

İNTES'in 50'inci kuruluş yıldönümüne denk gelen 25'inci Genel Kurulu 6 Aralık Cuma günü gerçekleştirilen protokol ve açılış konuşmalarıyla başlamıştı. İkinci günkü genel kurul çalışmalarının ardından 8 Aralık 2013 günü Yönetim Kurulu, Denetleme ve Disiplin Kurulu üyelikleri seçimleri yapılmıştı. Celal Koloğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildiği İNTES'te yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

/**

Yönetim Kurulu

Başkan Celal Koloğlu (Kolin İnşaat)

Başkanvekili İlhan Adiloğlu (Eser İnşaat)

Başkanvekili Mustafa Demir (Kazova İnşaat)

Başkanvekili Gürhan Özdemir (Gena İnşaat)

Üye Kemal Tahir Güleryüz (Gülermak İnşaat)

Üye Osman Şenol (Mesa Mesken)

Üye Levent Kafkaslı (Tekfen İnşaat)

Üye Barış Haşemoğlu (Haşemoğlu İnşaat)

Üye Deha Emral (Özdemir İnşaat)

Denetleme Kurulu

Haydar Kurt (Kurt İnşaat)

Mehmet Şencan (Çap İnşaat)

Kemal Erdoğan (Öz İnşaat)

Disiplin Kurulu

Yaşar Öncan (Yöntaş İnşaat)

Zeynel Ceylan (Ceylan İnşaat)

Ahmet Çelik (Tisan İnşaat)

**/

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi İntes'in Yeni Başkanı Celal Koloğlu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement