İpsala Gümrük Kapısı yeniden faaliyetlerine başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

İpsala Gümrük Kapısı yeniden faaliyetlerine başladı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
İpsala Gümrük Kapısı yeniden faaliyetlerine başladı

Ticaret Bakanlığı, Yunanistan'daki yangın nedeniyle faaliyetleri geçici olarak durdurulan İpsala Gümrük Kapısı'nın yeniden hizmet vermeye başladığını duyurdu.

TİCARET Bakanlığı, Yunanistan'ın Dedeağaç şehrinde çıkan orman yangını nedeniyle faaliyetleri durdurulan İpsala ve Kipi gümrük kapılarının yeniden hizmete açıldığını duyurdu.

Yunanistan'ın Dedeağaç kentinde çıkan orman yangını nedeniyle bölgede acil durum ilan edildi. 12 yerleşim birimi tedbir amacıyla boşaltıldı. İpsala Gümrük Kapısı ile Yunanistan tarafındaki Kipi Gümrük Kapısı'nın faaliyetleri de Türkiye ve Yunanistan yetkililerinin görüşmeleri sonucunda, dün akşam geçici olarak durduruldu. Ticaret Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, gümrük kapılarının tekrar faaliyete geçtiği belirtilerek, "Yunanistan Dedeağaç'ta çıkan yangın sebebiyle geçici olarak faaliyetleri durdurulan İpsala Gümrük Kapımız ve Yunanistan tarafında bulunan Kipi Gümrük Kapısı yeniden hizmet vermeye başlamıştır" denildi.

Kaynak: AA