İş Dünyasından Başbakan Adayına İlk Tepki - Son Dakika
Son Dakika Logo

İş Dünyasından Başbakan Adayına İlk Tepki

İş Dünyasından Başbakan Adayına İlk Tepki
19.05.2016 13:35

Çağlar, şunları söyledi: "Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın Başbakanlık ve AK Parti Genel Başkanlığı adaylığını büyük bir memnuniyetle öğrendim.Sayın Binali Yıldırım, sivil havacılık, iletişim ve büyük altyapı projeleri başta olmak üzere ülkemizin son 15 yıldır yaşadığı kalkınma hamlesinin temelinde harcı bulunan vizyoner bir siyasetçi.Sayın Bakan'ın adaylığının ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum, başarılar temenni ediyorum.

Çağlar, şunları söyledi:

"Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın Başbakanlık ve AK Parti Genel Başkanlığı adaylığını büyük bir memnuniyetle öğrendim.

Sayın Binali Yıldırım, sivil havacılık, iletişim ve büyük altyapı projeleri başta olmak üzere ülkemizin son 15 yıldır yaşadığı kalkınma hamlesinin temelinde harcı bulunan vizyoner bir siyasetçi.

Sayın Bakan'ın adaylığının ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum, başarılar temenni ediyorum."

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Ekonomi İş Dünyasından Başbakan Adayına İlk Tepki - Son Dakika


Advertisement