Jirinovski: Türkiye Güneşi Pazarlıyor, Biz Neden Eksi 60'ı Pazarlamıyoruz - Son Dakika
Ekonomi

Jirinovski: Türkiye Güneşi Pazarlıyor, Biz Neden Eksi 60'ı Pazarlamıyoruz

Jirinovski: Türkiye Güneşi Pazarlıyor, Biz Neden Eksi 60\'ı Pazarlamıyoruz

RLDP Lideri Vladimir Jirinovski, Türkiye'nin sıcak iklimi pazarlamasını örnek göstererek yerli tur operatörlerine Rusya'nın soğuğunu pazarlamalarını tavsiye etti.

21.01.2016 09:49  Güncelleme: 11:45

Rusya Liberal Demokrat Parti Lideri Valdimir Jirinovski, yerli tur operatörlerine Türkiye ve Mısır'ın sıcak iklimlerini yani doğayı pazarladıklarını belirterek Rusya'nın da soğuğunu pazarlamaları gerektiğini söyledi.

"YAKUTİSTAN'DAKİ EKSİ 60'I PAZARLAYIN"

Rus politikacı yaptığı açıklamada, "Türkiye ve Mısır, güneş ve hava satıyorlar. Bu onların değil, bu doğanın. Biz ne satabiliriz? Soğuk. Böyle bir soğuk başka bir yerde yok. Ben Moskova'daki eksi yediden değil, eksi 60'ı gören Yakutistan'dan bahsediyorum. İnsanlar hayatında bir kez gelip eksi 60 neymiş diye görmeye gelecekler. Neden bunu pazarlamıyorsunuz?" dedi.

PAZARLANABİLECEKLERİ SIRALADI

Jirinovski, Rusya'da bu alanda gelişmeye açık birçok imkan olduğunu belirterek, "Rus köy evleri, Rus banyosu, Rus ormanları, Rus hikayeleri. Rus masalındaki tavukayağı üzerindeki kulübe, Taiga, Baba Yaga…" gibi pazarlanabilecek konular olduğunu söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Jirinovski: Türkiye Güneşi Pazarlıyor, Biz Neden Eksi 60'ı Pazarlamıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Alper tunga: Sizin çokta iyi pazarlanacak şeyleriniz var :))) 23 4 Yanıtla
  • iz28: Siz başka şey leri pazarliyonuz ya yetmezmi 23 0 Yanıtla
  • Alper tunga: Oglim soğuğa kim para verir la 15 2 Yanıtla
  • diriliş: Olum vlademir yine fazla kaçirmişsin votka yi 15 1 Yanıtla
  • mustafa: Dogru demis savas edip insan oldurceginize insan olun.dogayi kullanin boyle ruhsuz hayat olmaz özünüze dönün be 13 1 Yanıtla
  • ANTİ AKP: 13 YILDAN BERİDİR MEMLEKETİN TEPESİNE YILAN GİBİ ÇÖREKLENİP BAYKUŞ GİBİ TÜNEMEK SURETİYLE MEMLEKETİN DÖRT BİR YANINI CENAZE EVİNE ÇEVİREN SİYASİ İKTİDAR TÜRKİYE Yİ ORTADOĞU BATAKLIĞINA ÇEKEREK İÇERİSİNDEN ÇIKILMASI ÇOK ZOR OLAN KANLI BİR GİRDABIN İÇERİSİNE SÜRÜKLEMİŞTİR ACİLEN DURDURULMASI GEREĞİ HASIL OLMUŞTUR İLAVETEN YERALTI KAYNAKLARINI YÖNETMEK ADINA İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİNE BİAT ETMEKTEDİRLER ÖNCELİKLE BAŞKANLIK SİSTEMİ ADI ALTINDA TÜRKİYE YE KENDİ HİLAFETLERİ İLE HÜKMEDECEKLERDİR... 3 11 Yanıtla

Advertisement