Kar Yağışı Oto Lastikçilerine Yaradı! Şoförler Lastikçiler Önünde Kuyruk Oldu - Son Dakika
Ekonomi

Kar Yağışı Oto Lastikçilerine Yaradı! Şoförler Lastikçiler Önünde Kuyruk Oldu

Kars'ta etkili olan kar yağışına hazırlıksız yakalanan sürücüler, kış lastiği almak amacıyla lastikçilerin önünde yoğunluk oluşturdu. Parayı kıran lastikçilerin yüzü gülüyor.

18.10.2016 16:42  Güncelleme: 09:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ta etkili olan ve aniden başlayan kar yağışı nedeniyle şoförler kar lastiği satan mağazaların önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Satışlarda artış yaşayan lastikçiler ise durumdan memnun.

KAYAK MERKEZİNDE KAR KALINLIĞI 13 SANTİMETREYE ULAŞTI

Kentte gece saatlerinde başlayıp sabah saatlerine kadar süren kar yağışı sebebiyle il merkezine göre daha yüksek rakımdaki Sarıkamış ilçe merkezinde kar kalınlığı 15, Cıbıltepe Kayak Merkezi'ndeki 2. etap pistlerde ise 13 santimetreye ulaştı. Erken saatlerde karla kaplanan yollarda kış lastiği bulunmayan araçlarıyla güçlükle ilerleyen birçok sürücü, lastik satan iş yerlerinde yoğunluğa neden oldu.

"LASTİK DEĞİŞİMİ İÇİN MÜŞTERİLERİMİZ YOĞUNLUK OLUŞTURUYOR"

Şehit Kemal Mutlu Caddesi'ndeki lastikçilerden Murat Cellat, vatandaşların kar yağmadan araçlarına kış lastiği taktırmadığını söyledi. Kar yağışının ardından kış lastiği satışlarında ciddi bir artış olduğunu dile getiren Cellat, "Bir yandan lastik satışlarımız hız kazanırken diğer yandan lastik değişimi için gelen müşterilerimiz yoğunluk oluşturuyor. Gece kar yağınca sabah kar tipi lastik takma işimiz başladı." dedi.

Kar Yağışı Oto Lastikçilerine Yaradı! Şoförler Lastikçiler Önünde Kuyruk Oldu
Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Kar Yağışı Oto Lastikçilerine Yaradı! Şoförler Lastikçiler Önünde Kuyruk Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement