Karayollarında Durum - Son Dakika
Son Dakika Logo

Karayollarında Durum

20.03.2016 09:18

Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolunun Ankara- Gümüşova kesiminde, Gerede Kavşağı Köprüsü'ndeki 111-191. kilometrelerinde köprü onarım çalışması nedeniyle Karabük-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım İstanbul-Karabük istikametinden çift yönlü sağlanacak.

İstanbul- Gebze yolunun 0-19. kilometrelerinde Çayırova, Anibal, Gebze Doğu, Dilovası ve Eynerce kavşaklarında yol yapım çalışmaları devam ediyor. Sungurlu-Alaca- Zile yolunun 35-47. kilometreleri arasında bulunan Aslanbey Köprüsü'ndeki yapım ve diğer çalışmalar nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Karayollarında Durum - Son Dakika


Advertisement