KAYSERİ'den 15 firma İSO İkinci 500 listesinde yer aldı - Son Dakika
Ekonomi

KAYSERİ'den 15 firma İSO İkinci 500 listesinde yer aldı

KAYSERİ\'den 15 firma İSO İkinci 500 listesinde yer aldı

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl gerçekleştirilen 'İSO Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022' araştırma sonuçları açıklandı. Bu sonuçlara göre 2022 yılı İSO İkinci 500 listesinde 15 KAYSO üyesi firma yer aldı. Şirikçioğlu İplik ve Beşler Tekstil ilk iki sırada yer alırken, İpek Mobilya ise listede üçüncü sırada yer aldı. KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, geçen yıla göre ikinci 500 listesine giren firma sayısının arttığını belirterek, Kayserili firmaların üretim, ihracat ve istihdam konularında ülke ekonomisine katkıda bulunduğunu vurguladı.

31.10.2023 11:13

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) her yıl açıkladığı " Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" listesinde kentten 15 firmanın yer aldığını bildirdi.

Büyüksimitci, yazılı açıklamasında, sıralamaya giren firmaları tebrik etti.

Geçen yıl listede 13 firma olduğunu anımsatan Büyüksimitci, "Listede bu sene 15 firma ile yer aldık. Geçen yıla göre listeye giren firma sayımızı artışmış olduk. Tüm zorluklara rağmen, sanayicilerimiz elinden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyor. Kayserili firmalarımız üretim ve ihracat yapmaya, istihdam oluşturmaya devam ederek, ülke ekonomisine katkıda bulunmayı sürdürüyorlar." ifadelerini kullandı.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mehmet Yalçın da sıralamada yer alan 15 firmayı kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi KAYSERİ'den 15 firma İSO İkinci 500 listesinde yer aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement