Kocaelili İşadamlarının Brezilya Turu - Son Dakika
Ekonomi

Kocaelili İşadamlarının Brezilya Turu

Kocaelili İşadamlarının Brezilya Turu

Kocaelili bir grup işadamı, hem gezi hem ticaret amaçlı çıktıkları 5 günlük Brezilya turundan olumlu izlenimlerle döndü.

08.10.2011 14:26

Kocaelili bir grup işadamı, hem gezi hem ticaret amaçlı çıktıkları 5 günlük Brezilya turundan olumlu izlenimlerle döndü. Türkiye'nin ticaret ateşeleri ve Brezilyalı işadamlarıyla da görüşmeler yapan işadamları yurt dışına açılmak için sık sık bu tür geziler düzenleyeceklerini söyledi.

Aralarında Kocaeli Kuyumcular Derneği Başkanı Cemalettin Tüysüz'ün de bulunduğu, kuyumcu ve sanayicilerden oluşan 10'dan fazla işadamının bulunduğu grup, 5 gün süren gezi boyunca hem Brezilya'nın ünlü kentleri ve turistik yerlerini gezdi hem de iş görüşmelerinde bulundu. Cemalettin Tüysüz; Türkiye'nin Sao Paulo Başkonsolosu Mustafa Kapucu, Brezilya-Türkiye İşadamları Derneği Genel Sekreteri Mevlüt Emrah Mete ile Ticaret Ateşesi Ramazan Kısa'yı da ziyaret ederek ticari konularda bilgiler aldıklerini belirtti. Tüysüz, yurt dışına yönelik ticaret için bu tür gezilere devam edeceklerini söyledi. - Kocaeli/ İzmit

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Kocaelili İşadamlarının Brezilya Turu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement