Daire Fiyatına Altın Çanta - Son Dakika
Ekonomi

Daire Fiyatına Altın Çanta

Bursa'da, bir kuyumcu vitrininde sergilenen 22 ayar altından yapılan "altın çanta" tam 820 gram ağırlığında. Değerli taşlarla süslü telkari çantanın fiyatı 120 bin lira.

08.04.2015 11:18  Güncelleme: 18:54

Bursa'da, tarihi Kapalıçarşı'da bir kuyumcu vitrininde 22 ayar altından yapılan "altın çanta" sergiliyor.

FİYATI EL YAKIYOR

Lüks bir otomobil ya da "iki artı bir" daireye eş değer fiyatıyla dikkati çekiyor. Telkari sanatının kullanıldığı, zümrüt taşlarla süslü, tamamen el işçiliği özel bir tasarıma sahip olan 820 gram ağırlığındaki altın çanta, en çok Arap turistlerden ilgi görüyor. Fiyatı ise 120 bin lira.

PAZARLIK EDEN OLDU

Kuyumcu mağazasının yöneticisi Emre Korkmaz: "Son bir hafta da iki kişiyle bir pazarlığımız oldu, onların ikisi de Arap" dedi.

İNCE İŞÇİLİK

Korkmaz, altın çantanın işçiliğine dikkati çekerek, "Tamamen el işçiliğidir, özel bir maldır, özel bir tasarımdır. Üzerinde telkari işçiliği vardır. Zümrüt taşlarla süslenmiştir. Zaten Türkiye'de bir tek bizde var şu an. O yüzden de çok yoğun bir ilgi, dikkat çekiyor. Herkes tarafından beğeniliyor" ifadesini kullandı.

"KADINLARIN HAYALİ"

Emre Korkmaz; "Çantayı vitrinde gören herkes, bu ürünle ilgili sorular soruyor. Kimisi hayalini kuruyor, kimisi 'Ben buna bu parayı vermem, ev ya da araba alırım' diyor ama çanta hakkında pazarlık yaptığımız müşterilerimiz de oldu" dedi.

Daire Fiyatına Altın Çanta
Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Daire Fiyatına Altın Çanta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • çanta: bunu tak koluna gez bakalım sokaklarda . . . 2 0 Yanıtla

Advertisement