Milletlerarası Anlaşma ve Sözleşmeler Resmi Gazete'de - Son Dakika
Ekonomi

Milletlerarası Anlaşma ve Sözleşmeler Resmi Gazete'de

Bulgaristan ve Almanya ile kara ulaştırması alanındaki görüşmelere ilişkin protokoller ile AB EFTA Ortak Transit Ortak Komitesi Kararı'nın onaylanmasına ilişkin milletlerarası anlaşma ve sözleşmeler Resmi Gazete'de yayımlandı.

09.11.2014 11:15

Bulgaristan ve Almanya ile kara ulaştırması alanındaki görüşmelere ilişkin protokoller ile AB-EFTA Ortak Transit Ortak Komitesi Kararı'nın onaylanmasına ilişkin milletlerarası anlaşma ve sözleşmeler Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, 9 Mayısta Sofya'da imzalanan ekli Türk-Bulgar Kara Ulaştırması Karma Komisyon Toplantısı Protokolü onaylandı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolu Düzenleme Genel Müdür Yardımcısı Vekili Hüseyin Yılmaz, hükümet adına Türkiye-Almanya Kara Ulaştırması Karma Komisyonu Toplantısı Protokolü'nü imzalamaya yetkili kılındı.

Ayrıca Eşyanın Avrupa Ekonomik Topluluğu ile EFTA ülkeleri ve EFTA ülkelerinin kendileri arasında taşınması amacıyla oluşturulan "Ortak Transit Rejimine İlişkin Sözleşme" eklerinde değişiklik yapılmasına dair ilişik 2/2013 sayılı AB-EFTA Ortak Transit Ortak Komitesi Kararı onaylandı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Milletlerarası Anlaşma ve Sözleşmeler Resmi Gazete'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement