MÜSİAD Vizyoner'23 Etkinliği Muğla'da Gerçekleşti - Son Dakika
Ekonomi

MÜSİAD Vizyoner'23 Etkinliği Muğla'da Gerçekleşti

MÜSİAD Vizyoner\'23 Etkinliği Muğla\'da Gerçekleşti

MÜSİAD Muğla Şube Başkanı Nevzat Aykaç ve yönetimi, MÜSİAD Vizyoner'23 etkinliğine katıldı. Etkinlikte 'Biz'in Gücü' sloganıyla gerçekleşen oturumlarda, teknoloji, girişimcilik, dünya değişimi ve değerler konularında önemli bilgiler paylaşıldı. Programa Ticaret Bakanı, Sanayi ve Teknoloji Bakanı, iş dünyası ve akademisyenlerin yanı sıra önemli isimler de katıldı.

07.11.2023 12:56  Güncelleme: 12:57

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Merkezi tarafından her iki yılda bir düzenlenen MÜSİAD Vizyoner'23 etkinliğine MÜSİAD Muğla Şube Başkanı Nevzat Aykaç ve yönetim katılım gösterdi.

MÜSİAD üyesi birçok iş adamı, misafirler ve özel konuklarla gerçekleşen Vizyoner'23'e MÜSİAD Muğla Başkanı Nevzat Aykaç, Başkan Yardımcısı Abdullah Şenol Şengür ve Yönetim Kurulu Üyesi Barış Cantopçu da katıldı.

'Biz'in Gücü' sloganı ile gerçekleşen Vizyoner'23'de, 'Teknoloji'de Biz'in Gücü', 'Girişimde Biz'in Gücü', 'Dünyayı Değiştirmede Biz'in Gücü', 'Değerlerde Biz'in Gücü' başlıklarında gerçekleşen oturumlarda katılımcılara önemli bilgiler sunuldu.

Programa katılan MÜSİAD Muğla Başkanı Nevzat Aykaç; "MÜSİAD tarafından 2015 yılından bu yana her 2 yılda bir yapılarak bu sene 5'incisi düzenlenen Vizyoner'23 programının 'BİZ'in gücü sloganı ile gerçekleşmesi ülkemiz adına manidar bir ifade olmuştur. İnsanlık olarak zorlu süreçlerden geçtiğimiz özellikle bu günlerde, sen ben ayrımı yapılmaksızın birlikte Biz'in Gücü ile hareket etmemizin önemini vurgulanmıştır. Değerli konuşmalarıyla da bu programa katılan bürokrat, üretim, bilim ve akademisyen konuklarımızın seçimi günün anlam ve önemini bir kez daha bizlere göstermiştir" dedi.

MÜSİAD Vizyoner'23'e Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, yazar ve akademisyen Prof. Dr. Türker Kılıç, Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, A Milli Futbol Takımının başarılı Teknik Direktörü Vincenzo Montella gibi önemli isimler katıldı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi MÜSİAD Vizyoner'23 Etkinliği Muğla'da Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement