Nicholas Cage'in Varlıkları Eridi - Son Dakika
Ekonomi

Nicholas Cage'in Varlıkları Eridi

Nicholas Cage\'in Varlıkları Eridi

Beyaz Perdenin Başarılı Oyuncularından Nicholas Cage, Krizin En Çok Etkilediği Ünlü İsimlerden Biri Oldu.

15.11.2009 09:51

Beyaz perdenin başarılı oyuncularından Nicholas Cage, krizin en çok etkilediği ünlü isimlerden biri oldu. Kriz döneminde pek çok finans şirketinde ortaya çıkarılan usulsüzlüklere benzer bir olayla karşı karşıya kalan Nicholas Cage’in, bu nedenle kişisel servetinin büyük bir bölümünü eritmek zorunda kaldığı belirlendi.

5.5 milyon dolar borç

Finans danışmanının kendisini 20 milyon dolar dolandırmasının sonucunda borçları kapamak üzere evlerini satışa çıkaran Cage’in, 2010 yılında hayata geçirmeyi planladığı 5 film projesinin de bu nedenlerden dolayı askıya alındığı ifade edildi. ABD’nin New Orleans eyaletinde toplam değeri 6.8 milyon dolar olan iki evini açık artırmayla satışa çıkaran Cage’in, borçları nedeniyle pek çok eşyasına da haciz gittiği belirlendi. 5.5 milyon dolarlık mortgage borcu ve 151 bin 730 dolarlık vergi borçları nedeniyle icra memurlarının evi haciz ederek açık artırma yoluyla sattığı ifade edildi.

İki evi daha satacak

Ünlü oyuncunun finans danışmanı Samuel Levin’i işe aldığı 2001 yılından bu yana, kendisini 20 milyon dolar kadar dolandırdığı gerekçesiyle Levin’e dava açan Cage, haklı bulunsa da borçları ödemek zorunda bırakıldı. Dava sonucunda Levin’in milyon dolarlık usulsüzlüğe imza atarak kendi cebini doldurduğu sonucuna ulaşılırken, Cage’ni bu nedenden dolayı varlıklarını satıp ve yatırımlarını iptal etmek zorunda kaldığı belirlendi. Hazırlanan raporda Nicholas Cage’in 6 milyon dolar daha vergi borcu olduğu belirlenirken, Kaliforniya ve Las Vegas eyaletlerindeki evlerinin de haczedilerek, önümüzdeki ay açık artırma usulüyle satışa çıkarılacağı açıklandı. 2010 yılı için 5 film projesi olduğu kaydedilen Cage’in bu nedenden dolayı da oldukça büyük bir maddi kayba uğradığı vurgulandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Nicholas Cage'in Varlıkları Eridi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement