Osmanlı Parkı'nda Tadilat Sürüyor - Son Dakika
Ekonomi

Osmanlı Parkı'nda Tadilat Sürüyor

Osmanlı Parkı\'nda Tadilat Sürüyor

Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay, tadilatı devam eden Osmanlı Parkı'nda incelemelerde bulundu.

13.08.2018 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay, tadilatı devam eden Osmanlı Parkı'nda incelemelerde bulundu.

Akbay, yaptığı açıklamada, Patnos halkına hizmet veren ve bölgenin en büyük çay bahçesi olan Osmanlı Parkı'nda alt ve üstyapılardaki yetersizliğin vatandaşlar tarafından sürekli şikayet edildiğini hatırlattı.

Bunun üzerine Belediye Meclisi kararıyla Osmanlı Parkı'nı tadilata almaya karar verdiklerini aktaran Akbay, şunları kaydetti:

"Yapımı yaklaşık 4 ay süren parkımızda son rötuşları vererek parkımızı Kurban Bayramında hazır hale getireceğiz. Alt ve üst yapı, bay bayan tuvaletleri, ortadaki süs havuzu, kamelyalar, yürüyüş parkurları, daha temiz ve hijyen çay ocağı, çocuk oyun parklarının yenilenmesinden sonra bölgenin en büyük ve en güzel parkı olarak tarihe geçecek bir parkı Patnos halkına yeniden kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz."

Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Akbay, yeşil alanların önemine değinerek, sadece sosyal, kültürel, alt yapı olarak değil, yeşil alanların arttırılması noktasında da çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Akbay, Osmanlı Parkı'nın ardından benzer çalışma yapmak üzere hedeflerinde birkaç nokta daha bulunduğunu belirterek, "İnşallah bundan sonraki zaman diliminde buraları da yapmak suretiyle Patnos'un merkezinde insanların ailecek oturup dinlenebilecekleri, mekanlar oluşturacağız. İlçemize şimdiden hayırlı olsun diyoruz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Osmanlı Parkı'nda Tadilat Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement