Otokent'te Ticareti, Otokent Yönetimi ile Büyüteceğiz" - Son Dakika
Ekonomi

Otokent'te Ticareti, Otokent Yönetimi ile Büyüteceğiz"

Otokent\'te Ticareti, Otokent Yönetimi ile Büyüteceğiz"

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Otokent’i ziyaret ederek, “2’inci el araç alım satımında, en güvenilir adres olan Otokent’in daha da gelişmesi, tanıtılması için çalışmaya devam edeceğiz.

26.01.2018 16:29

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Otokent'i ziyaret ederek, "2'inci el araç alım satımında, en güvenilir adres olan Otokent'in daha da gelişmesi, tanıtılması için çalışmaya devam edeceğiz. Otokent'te ticareti Otokent yönetimi ile birlikte büyüteceğiz" dedi.

İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Türkiye'nin en büyük ikinci el araç alım-satım merkezi olan 'Otokent Galericiler Sitesi'ni ziyaret etti. İTO Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı dönem boyunca Otokent'in gelişmesi için önemli hizmetler veren Demirtaş, sektörün temsilcisi olan İTO 56. Ulaşım Araçları Satış Grubu Meslek Komitesi Başkanı Ahmet Coşar, Meclis Üyesi ve Meslek Komitesi Üyesi Coşkun Beşok ve sektörün önde gelen isimlerinden Ali Şahin ile birlikte, Otokent'i ziyaret ederek site esnafını gezdi, onların sorun ve taleplerini dinledi.

"Hep birlikte ileriye taşıyacağız"

360 galeri ve 2 binden fazla esnaf ile Otokent'in ikinci el araç satışında ilk akla gelen adres olduğunu hatırlatan Demirtaş, "Burada her bütçeye uygun, her model aracı bulmak mümkün. Sadece İzmirliler değil, Ege'nin hatta Türkiye'nin her yerinden araç alıp satmak isteyenler güvenilirliği nedeniyle Otokent'e geliyor. Ama biz bunu yeterli görmüyoruz. Site esnafının sorun ve taleplerini yerinde dinledik. Onların talepleri doğrultusunda Otokent'in bilinirliğinin artması, Otokent'in daha da gelişmesi, sorunlarının çözülmesi için çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. İkinci el alışverişin en güvenli adresi olan Otokent'i hep birlikte daha da ileriye taşıyacağız. Otokent'te ticareti Otokent yönetimi ile birlikte büyüteceğiz" dedi. 56. Ulaşım Araçları Satış Grubu Meslek Komitesi Başkanı Ahmet Coşar da Otokent'in 2'nci elin güvenli adresi olduğunu belirterek, "Ekrem Demirtaş, bize çok hizmet verdi. Yine onunla birlikte olacağız" dedi. İTO Meclis Üyesi Coşkun Beşok da "Üyemize hizmet, sorunlarımızı bilen başkan ile olacaktır" ifadelerini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Otokent'te Ticareti, Otokent Yönetimi ile Büyüteceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement