Şehit ve Gazi Ailelerinin Ayakkabı ve Çantalarını Ücretsiz Tamir Ediyor - Son Dakika
Ekonomi

Şehit ve Gazi Ailelerinin Ayakkabı ve Çantalarını Ücretsiz Tamir Ediyor

Şehit ve Gazi Ailelerinin Ayakkabı ve Çantalarını Ücretsiz Tamir Ediyor

Bursa'da bir esnaf, 7 yıldır şehit, gazi ailelerinin ayakkabı ve çantalarını ücretsiz tamir ediyor.

23.09.2015 09:54  Güncelleme: 11:54

Bursa'da ayakkabı ve çanta tamirciliği yapan Cemal Köse, dükkanını açtığı günden beri şehit ve gazi ailelerine ücretsiz hizmet veriyor. Dükkanının tabelasına ve kartvizitine, "şehit ve gazi ailelerine ücretsiz hizmet" yazdıran Köse, ölene kadar bu hizmete devam edeceğini söyledi. Köse, diğer esnafları da bu kampanyaya katılmaya davet etti.

7 YIL ÖNCE BAŞLADI

7 yıldır bu işi yaptığını söyleyen Köse, "Bu yazı dükkan açıldığından beri tabelada duruyor. Örnek olmak için 7 yıl önce buna karar verdim. Yarın bir gün çıkarırım diye düşünmediğim için de dükkan tabelasının üstüne yazdırdım. Ben askerliğimi doğuda yaptığım için bu konularda biraz daha hassasım.

HALLERİNDEN BİR O ANLADI

Bu vesileyle o ailelere yardımcı olmaya çalıştım. Bugüne kadar bir çok şehit ve gazi yakını geldi, ancak gururlu oldukları için ısrar etmeme rağmen ücretlerini veriyorlar. Vatandaşlar bizi bu konuda takdir ediyor, sayımızın artmasını istiyorlar.

"BENİM BU KADARINA GÜCÜM YETİYOR"

Ben kendi çapımda bu kadarını yapabiliyorum. Diğer esnaf arkadaşlarımın da bu kampanyaya katılmalarını istiyorum. Kartvizitime de bu yazıyı yazdırdım. Çünkü tabelayı göremeyen insanların da bu kampanyayı duymalarını istiyorum" dedi.



Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Şehit ve Gazi Ailelerinin Ayakkabı ve Çantalarını Ücretsiz Tamir Ediyor - Son Dakika


Advertisement