Renault'dan Hurdaya Ek İndirim ve Kangoo'da Sıfır Faiz Fırsatı - Son Dakika
Ekonomi

Renault'dan Hurdaya Ek İndirim ve Kangoo'da Sıfır Faiz Fırsatı

Renault, ağustos ayında müşterilerine birbirinden cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor.

16.08.2018 09:17

Renault, ağustos ayında müşterilerine birbirinden cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, hurda araç teşvikinden yararlanacak müşterilere devlet desteğine ek olarak perakende Symbol alımlarında 7 bin lira, Clio ve Kangoo alımlarında ise 5 bin lira indirim sağlanıyor.

Renault Clio HB modeline, hurda teşvikiyle 76 bin 150 liradan başlayan fiyatlarla sahip olma fırsatı bulunuyor.

Ayrıca Renault hafif ticari modellerinde maksimum 30 bin lira kredi ve 15 aya varan vade seçeneklerinde yüzde sıfır faiz fırsatı mevcut

Diğer taraftan binek modellerde maksimum 36 bin lira kredi ve 18 aya varan vade seçeneklerinde yüzde 0,98 sabit faiz oranı bulunuyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Renault'dan Hurdaya Ek İndirim ve Kangoo'da Sıfır Faiz Fırsatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement