Şahinbey Belediyesi, Bayramlı Köyü'nde hayvan desteği sağladı - Son Dakika
Ekonomi

Şahinbey Belediyesi, Bayramlı Köyü'nde hayvan desteği sağladı

Şahinbey Belediyesi, Bayramlı Köyü\'nde hayvan desteği sağladı

Gaziantep Şahinbey Belediyesi, çiftçilere ve hayvan yetiştiricilerine destek sağlamak amacıyla Bayramlı Köyü'nde bulunan Dal ailesine hayvan desteğinde bulundu. Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Zeynep Dal'ı ziyaret ederek sohbet etti. Dal ailesine verilen 2 inek sayısı 10'a çıkarıldı ve aile, bu hayvanları satarak çocuklarının ihtiyaçlarını karşıladı. Başkan Tahmazoğlu, ailelere verilen hayvan sayısının arttığını ve bu sayede ailelerin geçimlerini sağlamalarına yardımcı olduklarını belirtti.

16.10.2023 14:10  Güncelleme: 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediyesi'nin destekleri ile hayvancılık gelişiyor

GAZİANTEP - Çiftçilere ve hayvan yetiştiricilerine önemli destekler sağlayan Gaziantep Şahinbey Belediyesi, Bayramlı Köyü'nde hayvan desteğinde bulunduğu Dal ailesine Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ziyaret etti.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu 2 inek verdiği ve bu sayıyı 10'a çıkaran Zeynep Dal'ı ziyaret ederek sohbet etti. Şahinbey Belediyesi'nin vermiş olduğu hayvanlarla ailesinin geçimini sağlayan Zeynep Dal kendisine verilen 2 ineği sayısını 10'a çıkardığını ve bunların 5 tanesini satarak çocuklarının ihtiyacını karşıladığını ifade etti.

Şahinbey'de hayvan sayısı arttı

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, ailelere verilen hayvanların sayısının artarak çoğaldığını belirterek, "Bayramlı Köyü'nde Dal ailesini ziyaret ettik. Bu ailemize 2 inek vermiştik. Verdiğimiz hayvanlara iyi bakan Dal ailesi bu sayıyı 10'a çıkarttı. Bu hayvanlarda emeği olan Zeynep ablamıza ve çocuklarına çok teşekkür ediyorum. Onlara hem inek hem de yem desteğinde bulunmuştuk. 2 inek ile başladıkları büyükbaş hayvancılıkta bugün 10 ineğe sahip olup 5'ini satarak ihtiyaçlarını çocuklarına harcamış. Kendisine verilen büyükbaş hayvanlar sayesinde kimseye muhtaç olmadan çok rahat bir şekilde geçimini sağlayabiliyor" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Şahinbey Belediyesi, Bayramlı Köyü'nde hayvan desteği sağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement