Sanayi ve Teknoloji Bakanı: Yerli üretim ve yüksek teknolojiye destek devam edecek - Son Dakika
Ekonomi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı: Yerli üretim ve yüksek teknolojiye destek devam edecek

Sanayi ve Teknoloji Bakanı: Yerli üretim ve yüksek teknolojiye destek devam edecek

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) toplantısında yaptığı açıklamada, yerli üretim ve yüksek teknolojiye desteklerin devam edeceğini belirtti. Bakan Kacır, Orta Vadeli Program'ın çalıştığını, istihdam artışının devam ettiğini ve cari açığın düştüğünü de vurguladı.

27.05.2024 16:54

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) toplantısına ilişkin, "Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olarak, yerli üretim ve yüksek teknoloji odağında kalkınma yolculuğumuza katkı sunmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Kacır, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, toplantının Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildiğini hatırlattı.

Orta Vadeli Program'ın (OVP) çalıştığını, istihdam artışının devam ettiğini, cari açığın da düştüğünü belirten Bakan Kacır, şunları kaydetti:

"Öncelikli sektörlere desteklerimiz sürüyor. Yıllık enflasyon hazirandan itibaren hızla düşüşe geçecek. Yıl sonu hedeflerimize ulaşacağımızı öngörüyoruz. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olarak, yerli üretim ve yüksek teknoloji odağında kalkınma yolculuğumuza katkı sunmaya devam edeceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Sanayi ve Teknoloji Bakanı: Yerli üretim ve yüksek teknolojiye destek devam edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement