Saydam Pr'dan Kriz Atağı - Son Dakika
Ekonomi

Saydam Pr'dan Kriz Atağı

Saydam Pr\'dan Kriz Atağı

İletişim Sektörünün Önde Gelen Firmalarından Saydam Pr, Yedi Yeni Firma ile Anlaştı.

22.04.2009 15:05

İletişim sektörünün önde gelen firmalarından Saydam PR, yedi yeni firma ile anlaştı.

2005 yılından bu yana Bersay İletişim Grubu’na bağlı olarak entegre halkla ilişkiler ve etkinlik hizmeti veren Saydam PR, kriz ortamında 7 yeni müşteriye daha hizmet vermeye başladı.

Saydam PR’ın yeni müşterileri arasında Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding ve markaları, Derimod, Assessment Systems, Arvento, Sektörel Fuarcılık ve İstanbul Sailing Academy yer alıyor. Ayrıca 87 yıldır gıda sektöründe faaliyet gösteren ve Türkiye’nin köklü markalarından biri olan İkbal, halkla ilişkiler ve iletişim danışmanlığı hizmetlerini ilk defa Saydam PR’dan almaya başladı.

Saydam PR Genel Müdürü Ozan Özkan konu ile ilgili yaptığı açıklamasında, "Saydam PR olarak 2009 hedeflerini belirlerken krize rağmen büyüme kararı aldık. Daha çok müşterinin rekabetçi avantaj sağlamak için iletişim danışmanlığı hizmeti alacağını öngördük. Sektörde çalışan sayısı azaltılırken biz insan kıymetlerine daha çok yatırım yaptık. Organizasyon yapımızı da bu doğrultuda yeniden düzenledik. Bu öngörünün ne kadar doğru olduğunu yeni müşterilerimiz ailemize katıldıkça daha iyi görebiliyoruz. Bu dönemde tüm iletişim şirketleri elekten geçecek, iyi olan kazanacak" dedi.

Saydam PR’ın hizmet verdiği markalar arasında Boydak Holding, Gama Holding, Dati Holding, Şadan Kalkavan Holding, Ağaoğlu, AKG Gazbeton, Bellona, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Deco, Ebru Akel, Hes Kablo, Mondi, İstikbal, Jasabi, Prime Devolopment, Perakende Günleri, Regina, Rixos, Suzuki, Türkiye Finans, Topkapı İnşaat, Uğur Arslan ve Mezzaluna yer alıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Saydam Pr'dan Kriz Atağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement