Sigorta Cini'nin Tercihi Salt İletişim - Son Dakika
Ekonomi

Sigorta Cini'nin Tercihi Salt İletişim

Sigorta Cini\'nin Tercihi Salt İletişim

Türkiye'nin ilk ve tek perakende sigorta market zinciri Sigorta Cini, 360 derece stratejik kurumsal iletişim danışmanlığı hizmetleri için SALT İletişim Grup ile anlaştı.

18.07.2014 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dijital pazarlama ile tam entegre olmuş çağdaş bir yapı ve yeni nesil medya iletişimi anlayışıyla hizmet veren SALT İletişim Grup, geniş müşteri portföyüne bir büyük markayı daha dahil etti.

ING Grubu'nun yatırımı olan Sigorta Cini, 360 derece stratejik ve dijital iletişim danışmanlığı hizmetleri veren SALT İletişim Grup'u iş ortağı olarak seçti. Eylül 2013'de ilk mağazasını Ankara'da Kent Park AVM'de açan Sigorta Cini, İstanbul'da Metrocity, Marmara Forum AVM, Göztepe ve Şaşkınbakkal mağazalarıyla, Tekirdağ'da Çorlu mağazası ve Kocaeli'nde İzmit mağazasıyla hizmet veriyor. Türkiye'nin ilk ve tek perakende sigorta dağıtım kanalı Sigorta Cini, mağaza sayısını hızla artırarak sektörün ve poliçe hacminin büyümesine katkı sağlamayı hedefliyor.

Sigorta Cini Hakkında:

Türkiye'nin ilk perakende sigorta dağıtım kanalı, ING Grubu'nun yatırımı Sigorta Cini, sigortacılık hizmetini mağazalaştırarak sigortanın kolay ulaşılır olmasını hedefliyor. Klasikleşmiş sigortacılık
anlayışının dışında bir perakende zinciri olarak hizmet veren Sigorta Cini mağazalarında, müşteri
odaklı hizmete büyük öncelik veriliyor. Sigorta Cini mağazalarına sigorta ihtiyacı ile gelen müşterilerin öncelikle sigorta ihtiyaçları kişiye özel olarak analiz edilerek, hangi ürünlere ihtiyaçları olduğu belirleniyor. Sunulan tarafsız danışmanlık hizmetiyle, müşteriler kendi ihtiyaçlarına en uygun sigorta ürününü bulma imkanına sahip oluyor. Teklif aşamasında ise poliçe evraklarında bulunan tüm detaylar müşteriler için kolaylaştırılıyor; basit, kolay anlaşılır ve kafa karıştırmayan bir sigorta hizmeti sunuluyor.

Sigorta Cini mağazalarında, AKSigorta, AXA Sigorta, ERGO, Groupama, HDI Sigorta, ING Emeklilik, Mapfre Genel Sigorta şirketlerinin kasko ve trafik poliçelerinden oluşan oto sigortaları, konut, zorunlu deprem sigortası, tamamlayıcı sağlık, hayat ve emeklilik vb. ürünleri hakkında danışmanlık hizmeti verilmektedir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Sigorta Cini'nin Tercihi Salt İletişim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement